Varcosin, çmimi, përbërja, shqip – albania, shqiperi

Varcosin, çmimi, përbërja, shqip - albania, shqiperiSimptomat e enëve të gjakut me variçe janë të ndryshme. Fotografia shkencore komente mbështetet në programin e gjendjes dhe lokalizimin e procesit të varikozës. Ekziston Varcosin sëmundje me variçe të ekstremiteteve të poshtme, venat me variçe të ezofagut, kapilarët me variçe të mitrës, labia, çmimi enët e gjakut me variçe të ijeve, etj.

Venat varikoze të ekstremiteteve të poshtme është një sëmundje ku te blej e shoqëruar nga një rritje e pakthyeshme shpesh moderne në gjatësinë dhe gjerësinë e enëve të cekëta shqip të gjakut të ekstremiteteve të reduktuara, pamjen e torturozitetit të tyre ose zgjatimeve nodulare, Varcosin përveç shkeljes së qarkullimit venoz të gjakut. Venat me variçe të ekstremiteteve të reduktuara janë një proces i thellë në trup. Shumë aspekte shtojnë përparimin e sëmundjes: trashëgimia; problemet shqip me sistemin e zorrëve; i trashë; çrregullime hormonale; problemet gjinekologjike (ndikojnë në kornizën dhe tonin e murit vaskular me dobësimin dhe shkatërrimin gradual të tij);. 

Varcosin Përbërja – përbërësit – si ta përdorni – si funksionon?

Shtatzënia (përveç rregullimeve hormonale, një mitër më e madhe dhe fëmija i palindur tatuan kapilarët iliak Varcosin dhe bllokojnë ndjeshëm qarkullimin e gjakut nga ekstremitetet e poshtme);. Veshur underclothing ngushtë;. Kërcënimi i shëtitjes në takë të lartë rritet;. Orë pune joaktive, përveç praktikës së vendosjes së njërës këmbë në tjetrën të ndryshme, përbërësit krijon edhe ngecje të gjakut;. Puna në një pozicion në këmbë është një “sëmundje e parukierëve”, lëvizësve, shitësve, kirurgëve, etj;.

Varcosin Përbërja - përbërësit - si ta përdorni - si funksionon?Alkooli, pirja e cigareve, kafeja gjithashtu nxisin pamjen përbërje e enëve të gjakut me variçe. Enët e gjakut të ekstremiteteve të reduktuara zhvillojnë një rrjet të gjerë, i cili përfshin enët nënlëkurore dhe të thella të gjakut të lidhura me venat perforuese. Me kapilarët e cekët ka si të përdorni një shkarkim të gjakut nga indi nënlëkuror dhe lëkura, përmes thellësisë-nga pjesa tjetër e qelizave. Enët perforante ofrojnë rregullimin e stresit midis enëve të gjakut të thella dhe sipërfaqësore. 

Varcosin – komente – forum – rishikimet

Gjaku në përgjithësi rrjedh përmes tyre vetëm në një drejtim: nga venat sipërfaqësore në ato të thella. Rrjedhja Varcosin e gjakut nga periferia në objekt realizohet për shkak të presionit të mbetur të gjakut dhe stresit të ligamenteve të vendosura përgjatë enëve. Një opinionet nga detyrat më vitale luhet nga pompa e supozuar e indeve muskulore.

Varcosin - komente - forum - rishikimetLëvizja e gjakut në trup rezulton nga puna e zemrës, komente por në këmbë, kthimi i gjakut venoz parandalohet nga graviteti i planetit. Prandaj, për të ndihmuar zemrën, natyra në të vërtetë ka krijuar një mekanizëm për ngritjen e gjakut lart. Quhet pompë muskulare-venoze forum ose “pompë”venoze periferike. Ai përfshin enët e thella të gjakut rishikimet të këmbës së poshtme me valvola dhe indet muskulore të këmbës së zvogëluar. 

Varcosin – ne farmaci – Albania – ne shitje – origjinal

Saktësisht se si funksionon:. Fazë. Muskujt e këmbës së zvogëluar godasin shpinën dhe enën e thellë të gjakut plot gjak. Faza. Indet muskulare Varcosin të këmbës së zvogëluar shtrëngohen, shtypin enët farmaci e thella të gjakut dhe gjaku ngrihet lart, pasi valvulat nuk mundësojnë uljen e gjakut. Faza. Masa muskulore e këmbës farmaci së zvogëluar relaksohet dhe enët e thella të gjakut mbushen me gjak edhe një herë. Dhe cikli përsëritet, origjinale çdo hap ndihmon zemrën të ngrejë gjakun lart. Prandaj, gjatë gjithë përpjekjeve fizike, indet muskulore bien dakord dhe albania gjaku shtrydhet lart, duke marrë parasysh që valvulat venoze shmangin lëvizjen poshtë.

Varcosin - ne farmaci - Albania - ne shitje - origjinalMirëmbajtja e qarkullimit albania tipik të gjakut dhe stresi i qëndrueshëm venoz ndikohet nga toni venoz. Presioni Varcosin në kapilarë rregullohet nga objekti vasomotor i vendosur në mendje. Mbylljet venoze rrjedhin nga muri i saj. Ato ne shitje përbëhen zakonisht nga dy fletët e tyre, të cilat janë të orientuara drejt zemrës. Në zonën e lidhjes së mbylljes në sipërfaqen e murit, blej diametri i enës së gjakut është pak më i madh. Në përgjithësi, kur fletët e valvulave janë të mbyllura, gjaku nga pjesa e sipërme nuk mund të kalojë në atë të poshtme. 

Varcosin – çmimi – ku të blini

Nëse kjo ndodh, pas kësaj kjo gjendje quhet zbaticë. Valvulat shpërndahen në një mënyrë tjetër nëpër venat. Ka Varcosin më shumë prej tyre ku puna e pompës së masës muskulore është më e dukshme – domethënë çmimi në pjesën e poshtme të këmbës. Mungesa e mbylljeve dhe pika e dobët e murit vaskular rezultojnë në faktin se çmimi gjaku nën aktivitetin e një pompë masive muskulore fillon të lëvizë jo vetëm lart, por edhe poshtë,

Varcosin - çmimi - ku të bliniduke ushtruar shumë presion në sipërfaqet e murit të enëve të gjakut, duke rezultuar në zhvillimin e venave, Varcosin zhvillimin e nyjeve dhe përparimin e pamjaftueshmërisë valvulare. Qarkullimi i gjakut me enët e gjakut perforant është ndërprerë. Refluksi i gjakut nga enët e thella për të dalë enët çon në një ku te blej nxitje shtesë të stresit në kapilarët sipërfaqësorë. Nervat e vendosura në muret e enëve të gjakut dërgojnë sinjale në qendrën vazomotore, e cila siguron komandën për të rritur tonin venoz. Kapilarët nuk mund të përballen me ton të ngritur, ngadalë rriten, shtrihen, vijnë të jenë sinuoze. 

Varcosin – efekte anësore – kundërindikacione

Presioni i rritur sjell degjenerimin e fibrave muskulore të sipërfaqes së murit venoz dhe vdekjen e nervave të përfshirë Varcosin në rregullimin e tonit venoz. Ka kategori të shumta të enëve të gjakut me variçe. Kjo larmi rezulton nga polietiologjia e sëmundjes dhe variantet e shumta të rrjedhës kundërindikacionet së kapilarëve me variçe. Së pari, mos merrni sjellë larg me banjo të ngrohtë, sauna, ekspozimi afatgjatë në rrezet e diellit. Secila nga sa më sipër minimizon tonin venoz, çon në torpiditet të gjakut në ekstremitetet e reduktuara.

Varcosin - efekte anësore - kundërindikacioneMos efektet anësore vishni rroba, çorape dhe çorape të kufizuara me shirita gome të ngushtë, pasi kjo shkakton ngjeshje të kapilarëve. Mbipesha dhe aktivitetet sportive detyrat që lidhen me një ngarkesë të madhe fikse në këmbë (tenis, ngritje peshe, ndërtim muskujsh) rrisin presionin venoz. Takë të lartë (mbi 4 centimetra) – kapilarët tanë nuk janë të tillë si. Merreni me kapilarët, mos i plagosni. Nëse vërtet ndjeni rëndim në këmbët tuaja në mbrëmje pas një dite funksionale, atëherë gjatë gjithë gjumit dhe relaksimit këmbët tuaja duhet të mbahen në një gjendje të ngritur.

Leave a Comment