Fungostop+, shqip, përbërja, çmimi, shqiperi – albania

Fungostop+, shqip, përbërja, çmimi, shqiperi - albaniaOnikomikoza është një lezion i thonjve i shkaktuar nga fungis, dermatomycetes, maja ose kërpudhat e mykut dhe mykut. Pa terapi, Fungostop+ sëmundja mund të sjellë probleme serioze. Për shembull, njerëzit komente me diabet mellitus mund të zhvillojnë një këmbë personi diabetik. Onikomikoza, ose, siç quhet shpesh, kërpudhat çmimi e thonjve, është një plagë e pllakës së thonjve dhe strukturave kufitare nga një infeksion mykotik.

Thonjtë e infektuar ku te blej me hije dhe hapje të rregullimit të kërpudhave, bëhen të brishtë, të ashpër, të trashur, të delaminuar dhe të shkërmoqen. Në këtë rast, indet shqip nën ose afër gozhdës mund të bëhen të kuqe dhe të fryhen. Kërpudhat Fungostop+ e thonjve të këmbëve janë një sëmundje jashtëzakonisht tipike. Sipas të dhënave, onikomikoza ndikon nga 8 në 26.9% të shqip popullsisë në të gjithë botën, dhe në rusi numri i njerëzve me këtë diagnozë mjekësore varion nga 4.5 në 15 milion njerëz. Si rregull, onikomikoza zbulohet tek klientët mbi 40 vjeç. 

Fungostop+ – përbërësit – si funksionon? Përbërja – si ta përdorni

Në të njëjtën kohë, nuk ka të dhëna uniforme për incidencën e sëmundjes tek burrat dhe gratë-mendimet e autorëve ndryshojnë. Në rusi, Fungostop+ kërpudhat e thonjve ndodhen më shpesh tek burrat. Në të njëjtën kohë, gratë janë një herë e gjysmë më të mundshme për të folur me një mjek-ndoshta përbërësit kjo është për shkak të një qëndrimi shtesë të vëmendshëm ndaj shëndetit dhe mirëqenies dhe pamjes së thonjve dhe duarve. Studiuesit identifikojnë përbërje aspekte që rrisin në mënyrë dramatike rrezikun e onikomikozës. Ata mund të ndahen në dy ekipe.

Fungostop+ - përbërësit - si funksionon? Përbërja - si ta përdorniVariablat e rrezikut jashtë (ekzogjen) për onikomikozën: lëndimet e thonjve; veshja e qëndrueshme si të përdorni e këpucëve të kufizuara, “pa frymëmarrje” ; qëndroni në një mjedis të ngrohtë dhe të lagësht. Elementet e rrezikut të brendshëm (endogjen) për onikomikozën: mosha e personit: gjendja është shumë më e zakonshme tek individët mbi 40 vjeç; i trashë; rezistenca e ulur; sëmundja shoqëruese: diabeti mellitus, sëmundja e tiroides, venat me variçe; këmbët e nivelit dhe defekte të tjera të këmbëve; përdorimi afatgjatë i ilaçeve të caktuara: antibiotikë, citostatikë, kortikosteroide. 

Fungostop+ – komente – forum – rishikimet

Faktori familjar luan një rol të veçantë në përhapjen e onikomikozës. Sipas statistikave, 55% e klientëve Fungostop+ kishin raste të kërpudhave të thonjve në familje. Ju mund të merrni të kontaminuar me onikomikozë përmes thirrjes opinionet së drejtpërdrejtë me një individ të infektuar, përveç sendeve familjare-rroba, këpucë, sende shëndetësore (rroba larëse, peshqirë). Në vende publike, infeksioni ndodh kryesisht në palestra, banjo, sauna dhe pishina.

Fungostop+ - komente - forum - rishikimetShkon me komente fungis patogjene rënie në dysheme, stola, kurse, grila. Kërpudhat në kushte të tilla vazhdojnë të rriten dhe së shpejti forum zbulojnë nikoqirë të rinj. Përveç kësaj, ju mund të kapni onikomikozë rishikimet në një sallon bukurie manikyr ose pedikyr nëse mjeshtri nuk ndjek udhëzimet e shëndetit dhe sterilizimit të instrumenteve. Ka të rishikimet bëjë me 50 lloje të njohura të kërpudhave që mund të infektojnë pllakën e thonjve. Në të njëjtën kohë, dermatomycetes nga gjinia trichophyton përfaqësojnë afërsisht 80-90% të rasteve të onikomikozës së këmbëve dhe deri në 36% të onikomikozës së duarve. 

Fungostop+ – ne shitje – Albania – ne farmaci – origjinal

Mikroorganizmat e dytë më të zakonshëm farmaci të onikomikozës janë kërpudhat e majave nga Fungostop+ kategoria candida albicans (infeksioni i majave). Candidiasis e thonjve zhvillohet në 5-10% të rasteve. Më rrallë, përfaqësuesit shkaktarë të onikomikozës janë kërpudhat farmaci e mykut-aspergillus (aspergillus), fusarium (fusarium), scopulariopsis (spokulariopsis). Në teknikë, origjinale ka një plagë të pllakës së thonjve me një numër të llojeve të fungis në të njëjtën kohë. Më shpesh, albania kjo është një përzierje e 2

Fungostop+ - ne shitje - Albania - ne farmaci - origjinalllojeve të dermatomiceteve ose variacioneve të “dermatomycete + kërpudhave të majave”, “dermatomycete + kërpudhave të mykut dhe mykut”. Në rreth 10% të rasteve, albania klienti është i infektuar me 3 ose edhe më shumë lloje të fungis. Duke Fungostop+ u mbështetur saktësisht se si kërpudhat u futën në lëkurë dhe thonj, ekzistojnë 4 lloje të onikomikozës. Llojet ne shitje e onikomikozës në varësi të vendndodhjes së infiltrimit dhe përhapjes së kërpudhave të virusit në pllakën blej e thonjve: sipërfaqja e bardhë: kërpudhat zënë përbërësin e sipërm të pllakës së thonjve. Lezione me ngjyrë kremoze shfaqen në gozhdë. 

Fungostop+ – çmimi – ku të blini

Ndërsa infeksioni përhapet, gozhda transformohet gri-kafe dhe fillon të shembet; nënlëkurës distal-lateral: kërpudhat Fungostop+ futen përmes lëkurës në vendndodhjen e rrotullave të thonjve ose anën pa kosto të gozhdës. Pllaka çmimi e thonjve zmadhohet, shndërrohet në të verdhë, shembet, pastaj zhvendoset larg shtratit të thonjve; nënlëkurës proksimal: kërpudhat përhapen nga lëkura dhe rrotullat e thonjve në pllakën çmimi e thonjve dhe shumë më thellë. Vendet shfaqen në gozhdë në vendndodhjen e vrimës dhe shtratit të thonjve.

Fungostop+ - çmimi - ku të bliniPllaka e thonjve po zhvishet; distrofike totale: e gjithë pllaka e thonjve ndikohet. Duket e trashë, Fungostop+ fiton një hije të verdhë të pista. Sipërfaqja e gozhdës përfundon të jetë e pabarabartë. Sapo atje në pllakën e thonjve ose kornizat kufitare, ku te blej një fole fungis fillon të zgjerohet drejt matricës-zona e bakterit, e cila shtrihet në pjesën e prapme të shtratit të thonjve. Besohet se sa më shpejt të rritet gozhda, aq më mirë zhvendos folenë e kërpudhave dhe ndodh shërimi i mëparshëm nga onikomikoza. 

Fungostop+ – efekte anësore – kundërindikacione

Ky sistem shpjegon gjithashtu të vërtetën se kërpudhat e thonjve ndikojnë kryesisht tek individët mbi moshën 40 vjeç: thonjtë e tyre rriten Fungostop+ shumë më ngadalë se ato të të rinjve. Ndërsa onikomikoza përparon, simptomat e sëmundjes bëhen shumë më të dukshme. Shenjat dhe simptomat kryesore të onikomikozës: ndryshimi i hijes së pllakës së thonjve në të verdhë, kundërindikacionet të zezë, eko-miqësore, kafe ose gri; ndarja e pllakës së thonjve nga shtrati;

Fungostop+ - efekte anësore - kundërindikacionetransformimi i dendësisë së pllakës së thonjve; coilonychia – gozhda përfundon të jetë konkave, në formën e një lugë; onikogrifoza – gozhda përkulet si sqepi i një zogu grabitqar; trashje e shtratit të thonjve; efektet anësore ndryshimi i sipërfaqes së pllakës së thonjve: zhvillimi i gropave, brazdave, kreshtave; inflamacion i rulit të thonjve. Pa trajtim, onikomikoza tek individët me diabet mellitus mund të shkaktojë komplikime të mëdha, të tilla si këmbë diabetike-probleme ulcerative të qelizave të buta me dëmtim të ligamenteve dhe kornizave të kockave. 

Leave a Comment