Velvepil, shqiperi, përbërja, çmimi, shqip – albania

Velvepil, shqiperi, përbërja, çmimi, shqip - albania

Mjeti më i lirë, më me kosto efektive dhe më i shpejtë për të eleminuar flokët e tepërt në këmbët tuaja është, padyshim, rruajtja. Procedura Velvepil është e përbërë në heqjen e një pjese të flokëve në sipërfaqen e lëkurës me një teh, komente ndërsa origjina mbetet e paprekur. Rezultati i prerjes së flokëve të … Read more

Easyflow, përbërja, shqip – albania, shqiperi, çmimi

Easyflow, përbërja, shqip - albania, shqiperi, çmimi

Kapilarët me variçe, ose shkurtimisht kapilarët me variçe, është një sëmundje e karakterizuar nga Easyflow shtrembërimi i konsiderueshëm i venave nënlëkurore, rritja e tyre, zgjatja, rënia e fleksibilitetit, rrallimi i sipërfaqes komente së murit venoz, zhvillimi i “nyjeve”, si dhe një shkelje e rrjedhjes së gjakut. Kapilarët me variçe shfaqen shpesh në kapilarët e ekstremiteteve … Read more