Biolight, çmimi, përbërja, shqip – albania, shqiperi

Biolight, çmimi, përbërja, shqip - albania, shqiperiNjë mospërputhje midis fuqisë së ngrënë në llojin e ushqimit dhe energjisë së konsumuar shkakton një rritje të peshës trupore. Elena sinitsyna, Biolight një endokrinologe dhe eksperte ushqyese në klinikën sm, komente informoi izvestia për arsyet që mund të sjellin një çekuilibër. Arsyeja e çekuilibrit midis fuqisë së konsumuar dhe asaj të shpenzuar çmimi mund të jenë disa variabla. Një nga shkaqet më të zakonshme është ngrënia e tepërt.

Shpesh njerëzit nuk vëzhgojnë se si e teprojnë-duke ngrënë në arrati, ushqime të shpejta, duke ngrënë në prani të devijimeve (celular, tv, tablet) ato janë të pakontrollueshme. Marrja Biolight e ëmbëlsirave mund të shtojë gjithashtu shtimin në peshë. “një copë e vogël karamele ose një copë çokollatë ku te blej e shijshme ka një material të ulët kalori, por shkakton një rritje të mprehtë të gradave të sheqerit në gjak, shqip të respektuar nga insulina. Pas disa minutash, niveli i sheqerit zvogëlohet, dhe ju me të vërtetë ndjeni një dëshirë të veçantë shqip për të pasur një trajtim edhe një herë dhe për të konsumuar diçka të shijshme. 

Biolight – përbërësit – si ta përdorni – si funksionon? Përbërja

Për të mos nxitur shtimin në peshë, është e rëndësishme të kufizoni përdorimin e sheqerit dhe niseshtesë Biolight në llojin e tyre të pastër aq sa është e mundur-heqja dorë nga çokollata dhe ëmbëlsirat e shijshme, lëngjet e frutave dhe gjithashtu koset e ëmbëlsuara,” shqetësoi sinitsyna. Endokrinologu përbërësit gjithashtu i quajti nivelet e larta të stresit dhe ankthit në trup ndër arsyet e problemeve me peshën. Gjatë ankthit, përbërje trupi duhet të reagojë menjëherë dhe të ofrojë zgjidhje të parafabrikuara.

Biolight - përbërësit - si ta përdorni - si funksionon? PërbërjaSi rezultat i prodhimit të agjentit hormonal të tensionit (kortizolit) në një skenar kërkues, dëshirat për ëmbëlsira (një burim i shpejtë i energjisë) rriten, si të përdorni gjumi ndërhyhet. Kjo është një taktikë efikase për mbijetesën e trupit për një periudhë të shkurtër, por në kushtet e ankthit kronik, trupi është në të vërtetë i lodhur dhe të gjitha problemet zhvillohen për shtim të shpejtë të peshës. Një stres i rëndësishëm për trupin, veçanërisht, është mungesa e gjumit dhe mungesa kronike e gjumit, pasi përkeqëson ndjeshëm procedurat biokimike. 

Biolight – rishikimet – komente – forum

Duke u përpjekur të kompensojnë mungesën e pushtetit, individët shpesh hanë jo vetëm shumë më shumë kafe, Biolight por gjithashtu edhe ushqim në përgjithësi, gjë që gjithashtu shkakton shtim në peshë. Marrja e ilaçeve të veçanta gjithashtu opinionet mund të rezultojë në rregullime të peshës. Ilaçe të tilla përbëhen nga ilaqet kundër depresionit, antipsikotikët, ilaçet hipoglikemike, disa steroid antihipertensivë dhe anabolikë dhe kontraceptivë. Kushtet e komente hormoneve mund të jenë gjithashtu burimi i një pabarazie në trup.

Biolight - rishikimet - komente - forumSinitsyna shtoi se parregullsitë më tipike forum dhe të rregullta në sistemin e hormoneve që çojnë në shtim në peshë janë çrregullimet e tiroides, përveç moshës-kushtet rishikimet përkatëse të hormoneve. “shkallët e reduktuara të agjentëve hormonalë të tiroides (hipotiroidizmi) identifikohen rishikimet nga një ngecje e madhe në metabolizëm, e cila përcaktohet nga shtimi i shpejtë i peshës, lodhja e vazhdueshme, dhimbjet e kokës, çrregullimet e gjumit dhe mungesa e aftësisë për të fjetur pavarësisht se keni shumë gjumë,” përshkroi endokrinologu. 

Biolight – Albania – ne shitje – origjinal – ne farmaci

Shtimi i peshës mund të shoqërohet me rregullime të hormoneve të lidhura me moshën. Për Biolight shembull, tek femrat gjatë menopauzës, prodhimi i hormoneve seksuale femërore ulet, gjë që është zhdukur farmaci së bashku me një ristrukturim të të gjitha procedurave metabolike. Shtimi mesatar i peshës gjatë kësaj periudhe është farmaci nga pesë në shtatë kg. Në të njëjtën kohë, duke marrë parasysh që metabolizmi po ndryshon, nuk është origjinale vazhdimisht shumë e lehtë për të hequr këtë peshë.

Biolight - Albania - ne shitje - origjinal - ne farmaci“analogu i menopauzës mashkullore është një moshë-rënia albania e rëndësishme e niveleve të testosteronit, e cila çon jo vetëm në një humbje të mprehtë të masës muskulore, megjithatë gjithashtu albania shkakton probleme me peshën. Në këtë rast, Biolight dhjami fillon të depozitohet në pjesën e sipërme të trupit, kofshët dhe në pjesën e poshtme të barkut. Kohët e fundit, ne shitje unë shpesh shoh një ulje të gradave të testosteronit tek të rinjtë, të cilat mund të lëshojnë një mënyrë jetese të ulur blej dhe tension kronik,” vuri në dukje sinitsyna. 

Biolight – çmimi – ku të blini

Ju mund të shikoni se si të dobësoheni me shpejtësi në çdo lloj reviste për gra, por jo për shkaqet rrënjësore psikologjike të shtimit të peshës. Dhe mund Biolight të ketë arsye të shumta të tilla. Dhe ndër çmimi ato jashtëzakonisht të zakonshme është e ashtuquajtura kufizimi i ideve ose, për thjeshtësi, stereotipet që shkaktojnë shtim në peshë ose parandalojnë uljen e kësaj peshe. Nëse tashmë jeni përpjekur të humbni peshë para çmimi dhe më shumë se sa më shpejt;

Biolight - çmimi - ku të blininëse shuma juaj totale “përvoja” e humbjes së peshës është nga 5 vjet ose më shumë; nëse gjatë kësaj kohe keni pasur përvoja të fitoreve (kur keni arritur në peshën e kërkuar), Biolight megjithatë pastaj dëmtuar poshtë, pas kësaj ndoshta ju mund të krijoni stereotipe se si dhe çfarë të bëni për të zvogëluar peshën. Stereotipet ku te blej janë përshkrime të qëndrueshme të faktit (ose ndonjë përbërësi të tij). Duke zhvilluar një herë një lloj stereotipi, ne pas kësaj fillojmë të llogarisim në të si e vërteta në shpresën e fundit. 

Biolight – efekte anësore – kundërindikacione

Në shumë raste, kjo mund të jetë e garantuar dhe gjithashtu e dobishme, megjithatë në të tjera mund të na dëmtojë. Kjo Biolight është veçanërisht ajo që ndodh kur një person zhvillon stereotipe të supozuara “patologjike” të lidhura kundërindikacionet me ushqimin dhe peshën. Këto janë stereotipe që keqpërdorin kuptimin e faktit dhe thjesht përkeqësojnë luftën e një individi me peshën e tepërt dhe me veten e tij.

Biolight - efekte anësore - kundërindikacioneNë këtë mësim, efektet anësore ne me siguri do të flasim për të shumta të një prej stereotipeve më tipike “patologjike” dhe si të fillojmë gradualisht të heqim qafe prej tyre. “sa Biolight më pak të konsumoj, aq më mirë.” ky stereotip zakonisht shoqërohet me një besim më themelor njerëzor se ushqimi është kundërshtari dhe problemi kryesor në rrugën drejt hollësisë. Se të gjitha problemet e peshës janë për shkak të ushqimit.

Leave a Comment