Parashqevi Simaku  paralizë pas divorcit

Parashqevi Simaku, paralizë pas divorcit

më 10.2012 - GlobiSot

Një lajm aspak i mirë na vjen nga përtej Atlantikut. Këngëtarja e skenave shqiptare, Parashqevi Simaku po kalon momente të vështira.

Parashqevi Simaku pëson paralizë  nuk mund të këndojë

Parashqevi Simaku pëson paralizë, nuk mund të këndojë

më 10.2012 - LajmiDites

Këngëtarja shqiptare, Parashqevi Simaku, ka pësuar paralizë të pjesshme në fytyrë, që ia mohon asaj këndimi. Lajmi pos që nuk është pritur mirë nga vet këngëtarja, është pritur me keqardhja nga dashamirët e muzikës anëembanë trojeve shqiptare.

Parashqevi Simaku pëson paralizë  nuk mund të këndojë

Parashqevi Simaku pëson paralizë, nuk mund të këndojë

më 10.2012 - LajmetVIP

Lajme Vip-Këngëtarja shqiptare, Parashqevi Simaku, ka pësuar paralizë të pjesshme në fytyrë, që ia mohon asaj këndimi. Lajmi...

Parashqevi Simaku pëson paralizë  nuk mund të këndojë

Parashqevi Simaku pëson paralizë, nuk mund të këndojë

më 10.2012 - Telegrafi

Këngëtarja shqiptare, Parashqevi Simaku, ka pësuar paralizë të pjesshme në fytyrë, që ia mohon asaj këndimi.  Lajmi pos që nuk është pritur mirë nga vet këngëtarja, është pritur me keqardhja nga dashamirët e muzikës anëembanë trojeve shqiptare.

Parashqevi Simaku p euml son paraliz euml

Parashqevi Simaku pëson paralizë

më 10.2012 - Indeks online

Këngëtarja e njohur shqiptare Parashqevi Simaku ka pësuar paralizë parciale (paralizim të pjesshëm të fytyrës),cka e pengon të këndojë dhe kjo gjendje e ka trishtuar shumë jo vetëm këngëtaren por qindra mijë fansa të saj kudo që jetojnë.

Времеплов
x

Последни вести