Prape konkurs ne QKUK

Prape konkurs ne QKUK

më 9.2012 - Ngjarje

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës ka marrë vendim që të rishpallet konkursi i ri për drejtorë të klinikave në QKU. Këshilli pretendon...

Kërkohet prapë anulimi i konkursit për drejtorë të klinikave të QKUK së

Kërkohet prapë anulimi i konkursit për drejtorë të klinikave të QKUK-së

më 9.2012 - GlobiSot

Prishtinë, 20 shtator 2012 Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës edhe një herë ka rekomanduar Ministrinë e Shëndetësisë dhe QKUK-në,...

Kërkohet prapë anulimi i konkursit për drejtorë të klinikave të QKUK së

Kërkohet prapë anulimi i konkursit për drejtorë të klinikave të QKUK-së

më 9.2012 - RTV 21

Prishtinë, 20 shtator 2012 Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës edhe një herë ka rekomanduar Ministrinë e Shëndetësisë dhe QKUK-në,...

Prapë konkurs në QKUK

Prapë konkurs në QKUK

më 9.2012 - Indeks online

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës ka marrë vendim që të rishpallet konkursi i ri për drejtorë të klinikave në QKU. Këshilli pretendon...

Времеплов
x

Последни вести