Lista e plotë  Ja kujt i ka borxh shteti si do bëhen pagesat

Lista e plotë / Ja kujt i ka borxh shteti, si do bëhen pagesat

para 10 muajve - Standard

Ministria e Financës publikoi dje  listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

Shlyerja e borxheve Buxhuku Impuls pozitiv

Shlyerja e borxheve, Buxhuku: Impuls pozitiv

para 10 muajve - Vizion Plus

Nisja e pagesës së detyrimeve të prapambetura për biznesin është impulsi i parë pozitiv që qeveria po jep për sipërmarrësit, e për rrjedhojë edhe për ekonominë.

Javën e ardhshme nis shlyerja e borxheve për punët publike dhe faturat e TVSH ja lista e subjekteve të konfirmuara nga Financat

Javën e ardhshme nis shlyerja e borxheve për punët publike dhe faturat e TVSH, ja lista e subjekteve të konfirmuara nga Financat

para 10 muajve - Sot News

Ministria e Financës publikoi dje listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

 Rama paguan 1710 kompani

“Rama” paguan 1710 kompani

para 10 muajve - Shekulli

Ornela Manjani  Ministria e Financës publikon listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

Lista me bizneset që u likujdohen borxhet nga Qeveria MF Pagesa javën tjetër Ja kush përfiton

Lista me bizneset që u likujdohen borxhet nga Qeveria. MF: Pagesa, javën tjetër. Ja kush përfiton

para 10 muajve - Panorama

Listen e plote e lexoni sot ne “Panorama” print

Borxhet e biznesit Financat nisin shlyerjen

Borxhet e biznesit, Financat nisin shlyerjen

para 10 muajve - Gazeta Shqip

Totali i detyrimeve të prapambetura të shtetit arrin në 27.4 miliardë lekë Ministria e Financave do të nisë shlyerjen e detyrimeve ndaj bizneseve për punët publike dhe rimbursim TVSH-je.

   Shlyerja e borxheve procedimi fillon gjatë javës së ardhshme

Shlyerja e borxheve, procedimi fillon gjatë javës së ardhshme

para 10 muajve - Koha Jone

Plot 845 detyrime të prapambetura që përfshihen në listën paraprake për investimet publike, me një vlerë rreth 14.7 miliardë lekë dhe 292 të tjera në listën paraprake për rimbursimin e TVSH-së, të cilat i kushtojnë shtetit plot 27.

Ministria e Financave Fillon likujdimi i faturave të prapambteura ndaj biznesit

Ministria e Financave: Fillon likujdimi i faturave të prapambteura ndaj biznesit

para 10 muajve - 24 ore

Ministria e Financës publikoi sot listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e tw cilave arrin në rreth 27.

Financa Shlyerja e faturave KLSH dhe Auditi ndërkombëtar do mbikqyrin procesin

Financa: Shlyerja e faturave, KLSH dhe Auditi ndërkombëtar do mbikqyrin procesin

para 10 muajve - 24 ore

Sipas “Strategjise për parandalimin dhe shlyerjen e detyrimeve te prapambetura dhe plani i veprimit”, miratuar nga Ministria e Financave, i tere procesi u shlyerjes se detyrimeve te prapambetura do te mbikqyret nga Kontrolli i Larte i Shtetit.

Nis shlyerja e borxheve ndaj biznesit

Nis shlyerja e borxheve ndaj biznesit

para 10 muajve - Klan

Ministria e Finacave ka publikuar listën e subjekteve  do të paguhen për detyrimet e prapambetura. Janë 27 .4 miliardë lekë që pritet tu ndahet bizneseve për fatura të pashlyera, TVSH të pa rimburuar apo dhe shpenzime të ndryshme.

Nënshkrimi i marrëveshjes me FMN nis likuidimi i borxheve

Nënshkrimi i marrëveshjes me FMN, nis likuidimi i borxheve

para 10 muajve - Gazeta Shqip

Pas nënshkrimit të marrëveshjes me Fondin Monetar Ndërkombëtar, Qeveria shqiptare nis shlyerjen e borxheve ndaj biznesit.

Fatura 14 7 miliardë lekë Ministria e Financave publikon listën e borxheve

Fatura 14.7 miliardë lekë, Ministria e Financave publikon listën e borxheve

para 10 muajve - Mapo

Ministria e Financave nisi sot shlyerjen e detyrimeve ndaj bizneseve për punët publike dhe rimbursim TVSH-je. Ajo  publikoi sot  listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

MF publikon listen e kompanive q euml do marrin borxhet e prapambetura

MF publikon listen e kompanive që do marrin borxhet e prapambetura

para 10 muajve - Indeks online

Ministria e Financës e Shqipërisë publikoi sot në webfaqen listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

Ministria e Financave publikon LISTEN Ja kompanitë që do marrin borxhet e prapambetura

Ministria e Financave publikon LISTEN: Ja kompanitë që do marrin borxhet e prapambetura

para 10 muajve - Gazeta Tema

Ministria e Financës publikoi sot në faqen www.financa.gov.al  listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

Borxhi ndaj biznesit MF Mbi 27 miliardë Lekë Shlyerja javën që vjen

Borxhi ndaj biznesit, MF: Mbi 27 miliardë Lekë. Shlyerja, javën që vjen

para 10 muajve - IDEA

Tiranë- Ministria e Financave ka bërë sot publike shumën që detyrohet të shlyejë ndaj firmave të ndryshme që kanë financuar në ndërtimin e veprave të ndryshme publike, si në arsim, shëndetësi, infrastrukturë etj.

Qeveria nis javen e ardhshme shlyerjen e borxheve Financat publikojne shifrat

Qeveria nis javen e ardhshme shlyerjen e borxheve, Financat publikojne shifrat

para 10 muajve - AlbPress

Hapet drita jeshile për borxhet e biznesve, të cilët do të marin paratë që në fillim të javës tjetër. Bizneset do të marrin rimbursimin e TVSH-së që në fillim të javës tjetër si dhe do të nisë shlyerja e detyrimeve të prapapambetura.

Ministria e Financave publikon listën e detyrimeve të prapambetura

Ministria e Financave publikon listën e detyrimeve të prapambetura

para 10 muajve - ABC News

Ministria e Financës ka publikuar listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin rreth 27.

Lista e borxheve Ministria e Financave Janë 27 4 mld lekë për t u paguar

Lista e borxheve,Ministria e Financave: Janë 27.4 mld lekë për t’u paguar

para 10 muajve - NOA

Ministri i Financave Shkelqim Cani Tiranë, 8 mars 2014, NOA.al-  Ministria e Financës publikon listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

Punët publike dhe rimbursimi i TVSH së MF publikon listën e detyrimeve të prapambetura

Punët publike dhe rimbursimi i TVSH-së, MF publikon listën e detyrimeve të prapambetura

para 10 muajve - Panorama

MINISTRIA E FINANCAVE Ministria e Financave ka publikuar sot listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

Ministria e Financave publikon listën e detyrimeve të prapambetura

Ministria e Financave publikon listën e detyrimeve të prapambetura

para 10 muajve - Ora news

Ministria e Financës publikoi sot (në www.financa.gov.al) listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

Nis shlyerja e borxheve 10 milion $ për faturat më të hershme

Nis shlyerja e borxheve, 10 milion $ për faturat më të hershme

para 10 muajve - Vizion Plus

Ministria e Financave do të nisë javën e ardhshme ekzekutimin e faturave të prapambetura që shteti i ka bizneseve. Në faqen...

Fillon likuidimi i borxheve

Fillon likuidimi i borxheve

para 10 muajve - Top Channel

Pas nënshkrimit të marrëveshjes me Fondin Monetar Ndërkombëtar, Qeveria shqiptare nis shlyerjen e borxheve ndaj biznesit.

MF publikon listën e borxheve Totali i faturës për t u paguar 27 4 mld lekë

MF publikon listën e borxheve: Totali i faturës për t’u paguar 27.4 mld lekë

para 10 muajve - AMA news

Ministria e Financës (MF) publikoi sot listën e detyrimeve të prapambetura për punët publike dhe rimbursimin e TVSH, vlera e të cilave arrin në rreth 27.

Shqipëria nis likuidimin e borxheve

Shqipëria nis likuidimin e borxheve

para 10 muajve - infoGLOBI

Shqipëria, pas nënshkrimit të marrëveshjes me Fondin Monetar Ndërkombëtar, ka nisur shlyerjen e borxheve ndaj biznesit. Ministria...

Fillon këtë muaj shlyerja e detyrimeve

Fillon këtë muaj shlyerja e detyrimeve

para 10 muajve - ABC News

Shlyerja e detyrimeve ndaj biznesit mund të fillojë që gjatë javës së ardhshme… Ndërsa ministra e financave po përgatit...

Времеплов
x