Ingrid Gjoni dhe Gjeto Lucaj  video bëhet hit

Ingrid Gjoni dhe Gjeto Lucaj, video bëhet hit

më 11.2013 - Portalb

Bashkimi bën fuqinë… Ky është një postulat që shërben në çdo fushë të jetës, por me sa po shohim, po rezulton shumë efikas...

 quot Hajde sonte quot  b euml het hit

"Hajde sonte" bëhet hit

më 11.2013 - Indeks online

Bashkimi bën fuqinë… Ky është një postulat që shërben në çdo fushë të jetës, por me sa po shohim, po rezulton shumë efikas edhe në muzikë.

Ingrid Gjoni dhe Gjeto Lucaj  video bëhet hit

Ingrid Gjoni dhe Gjeto Lucaj, video bëhet hit

më 11.2013 - LajmiFundit

Këngëtarja Ingrid Gjoni dhe Gjeto Lucaj duket se po arrijnë sukses që në hapat e parë të bashkëpunimit. Mësohet se dueti i tyre ka mundur të marrë 230 mijë shikime ndonëse ka vetëm 10 ditë që është publikuar në rrjetin Youtube.

  Zhvishet Ingrid Gjoni  provokon me foto

Zhvishet Ingrid Gjoni, provokon me foto

më 11.2013 - Sot News

Ingrid Gjoni gjithmonë ka qenë në qendër të vëmendjes, jo vetëm me këngët e saj dhe klipet muzikore, por dhe me të tjera lajme që kanë pasur lidhje me jetën e saj.

Времеплов
x