Drejtorët e Drejtorive Arsimore në 12 qarqe

Drejtorët e Drejtorive Arsimore në 12 qarqe

më 11.2013 - ABC News

Nje testi me shkrim duhet ti nenshtrohen fituesit e fazes se pare per postin e drejtorit te drejtorise arsimore ne 12 qarqe ne vend me pas edhe nje provimi me goje.

Konkursi për drejtorë në arsim  mbyllet faza e parë

Konkursi për drejtorë në arsim, mbyllet faza e parë

më 11.2013 - LajmiFundit

TIRANE-Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Lindita Nikolla përmes një deklarate për shtyp njoftoi mbylljen e fazës së parë të konkurimit për drejtor të drejtorive rajonale në të gjitha qarqet e vendit.

Nikolla  Asnjë emërim klientelist  pas një jave testi me shkrim e me gojë

Nikolla: Asnjë emërim klientelist, pas një jave testi me shkrim e me gojë

më 11.2013 - Albanian Screen

Tiranë -  Posti për drejtorët e arsimit në Tiranë e në rrethe, ka sjellë një fluks kandidaturash pranë ministrisë së arsimit dhe sportit.

Nikolla  Përfundon faza e parë e konkurimit për DAR

Nikolla: Përfundon faza e parë e konkurimit për DAR

më 11.2013 - Sot News

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Lindita Nikolla përmes një deklarate për shtyp njoftoi mbylljen e fazës së parë të konkurrimit për drejtor të drejtorive rajonale në të gjitha qarqet e vendit.

MA  lista e kandidatëve për drejtor të Drejtorive Rajonale Arsimore

MA, lista e kandidatëve për drejtor të Drejtorive Rajonale Arsimore

më 11.2013 - 24 ore

Ministria e Arsimit dhe Sporteve ka publikuar listën e kandidatëve që kanë aplikuar për postin drejtues në njërën prej 13-të Drejtorive Rajonale Arsimore në vend.

Времеплов
x