Yjet boterore qe kane ndryshuar emrat dhe mbiemrat

Yjet boterore qe kane ndryshuar emrat dhe mbiemrat

më 10.2013 - AlbPress

Disa nga yjet botërore janë dashur të zhdukin emrat dhe mbiemrat e tyre për të pasur sukses në karrierë. Ju sjellim disa nga të mëdhenjtë e ekranit që ndërruan emrat e tyre të lindjes me emra më të përshtatshëm artistikë.

 Sherri  i suksesit i ndërruan emrat

“Sherri” i suksesit i ndërruan emrat

më 10.2013 - Yll Press

Shkrimtari irlandez Oscar Wilde, e ka frymëzuar bukuroshen Olivia Wilde për mbiemrin e saj artistik, duke qenë se mbiemri i saj vërtetë, Cockburn, nuk ishte një material i preferuar për sukses.

Yjet që ndërruan emrat e tyre të lindjes me emra më të përshtatshëm artistikë

Yjet që ndërruan emrat e tyre të lindjes me emra më të përshtatshëm artistikë

më 10.2013 - Shqipmedia

Disa nga yjet e mëdha botërore është dashur të zhdukin emrat dhe mbiemrat e tyre për të pasur sukses në karrierë. Ju sjellim disa nga të mëdhenjtë e ekranit që ndërruan emrat e tyre të lindjes me emra më të përshtatshëm artistikë.

 Sherri  i suksesit i ndërruan emrat

“Sherri” i suksesit i ndërruan emrat

më 10.2013 - Zeri

Disa nga yjet e mëdha botërore është dashur të zhdukin emrat dhe mbiemrat e tyre për të pasur sukses në karrierë. Ju sjellim disa nga të mëdhenjtë e ekranit që ndërruan emrat e tyre të lindjes me emra më të përshtatshëm artistikë.

Времеплов
x