Promovohet libri i historianit dhe politikanit Paskal Milo

Promovohet libri i historianit dhe politikanit Paskal Milo

më 10.2013 - Bota Sot

“Politika e jashtme e Shqipërisë” “Politika e Jashtme e Shqipërisë”, gjatë 100 viteve të shtetit shqiptar, është libri më i ri, i historianit dhe politikanit Paskal Milos.

Milo për diplomacinë  Botohet  Politika e Jashtme e Shqipërisë

Milo për diplomacinë. Botohet "Politika e Jashtme e Shqipërisë''

më 10.2013 - Albanian Screen

Tiranë -  ''Politika e Jashtme e Shqipërisë'' është libri që propovoi mes politikanësh, kolegësh dhe të ftuarish ish-kreu i diplomacisë shqiptare Paskal Milo.

Promovohet libri i historianit dhe politikanit Paskal Milo

Promovohet libri i historianit dhe politikanit Paskal Milo

më 10.2013 - ABC News

“Politika e Jashtme e Shqipërisë”, gjatë 100 viteve të shtetit shqiptar, është libri më i ri, i historianit dhe politikanit Paskal Milos.

Paskal Milo  Zogu  pakt me serbët për të shpërngulur shqiptarët e Kosovës

Paskal Milo: Zogu, pakt me serbët për të shpërngulur shqiptarët e Kosovës

më 10.2013 - Gazeta Express

TIRANE - "Politika e jashtme e Shqipërisë" është titulli i librit të prof.Paskal Milos që promovohet sot para lexuesit....

Fqinjësia në politikën e jashtme të  Shqipërisë

Fqinjësia në politikën e jashtme të Shqipërisë

më 10.2013 - Panorama

PASKAL MILO Kosova Serbia Mali i Zi Maqedonia Greqia Turqia Italia

Promovohet sot libri i prof Paskal Milos Zogu  pakt me serbët për të shpërngulur shqiptarët e Kosovës

Promovohet sot libri i prof.Paskal Milos,Zogu, pakt me serbët për të shpërngulur shqiptarët e Kosovës

më 10.2013 - Gazeta Tema

“Politika e jashtme e Shqipërisë” është titulli i librit të prof.Paskal Milos që promovohet sot para lexuesit. Studimi përfshin vitet 1912-1939, me zhvillimet kryesore dhe mënyrën se si Shqipëria e sapo bërë shtet u shfaq në arenën ndërkombëtare.

Времеплов
x