Agolli nderohet me çmimin Carlo Levi

Agolli nderohet me çmimin ‘Carlo Levi’

para 9 muajve - InfoShqip

Pak ditë para ditëlindjes së 82-të, shkrimtari i madh Dritëro Agolli sërish nderon Shqipërinë me veprën e tij. Fjalët magjike të Agollit janë nominuar në Itali me Çmimin Kombëtar për Letërsinë ‘Carlo Levi’.

Çmimi Carlo Levi për shkrimtarin Dritëro Agolli

Çmimi “Carlo Levi” për shkrimtarin Dritëro Agolli

para 9 muajve - RTV 21

Rome, 12 tetor Çmimi “Carlo Levi” për shkrimtarin Dritëro AgolliTIRANE- Pak ditë para ditëlindjes së 82-të, shkrimtari i madh Dritëro Agolli serish nderon Shqipërinë me veprën e tij.

Çmimi Carlo Levi për shkrimtarin Dritëro Agolli

Çmimi "Carlo Levi" për shkrimtarin Dritëro Agolli

para 9 muajve - Koha.net

Tiranë, 12 tetor - Pak ditë para ditëlindjes së 82-të, shkrimtari i madh Dritëro Agolli serish nderon Shqipërinë me veprën e tij.

Dritëro Agolli nderon Shqipërtinë merr Carlo Levi në 82 vjetorin e tij

Dritëro Agolli nderon Shqipërtinë, merr “Carlo Levi” në 82 vjetorin e tij

para 9 muajve - Sot News

Shkrimatri Dritëro Agolli ka nderuar sërish Shqipërinë, por njëkohësisht duke i bërë edhe një dhuratë vetes pak ditë para ditëlindjes së tij të 82, duke u nominuar në Itali me Çmimin Kombëtar për Letërsinë “Carlo Levi”.

Drit euml ro Agolli nderohet me ccedil mimin letrar n euml Itali

Dritëro Agolli nderohet me çmimin letrar në Itali

para 9 muajve - Indeks online

Shkrimtari i madh shqiptar Dritero Agolli është nderuar në Itali me Çmimin Kombëtar për Letërsinë “Carlo Levi”. Në 5 tetor,...

Çmimi Carlo Levi për Dritëro Agolli

Çmimi “Carlo Levi” për Dritëro Agolli

para 9 muajve - Gazeta Shqip

Pak ditë para ditëlindjes së 82-të, shkrimtari i madh Dritëro Agolli serish nderon Shqipërinë me veprën e tij. Fjalët magjike të Agollit janë nominuar në Itali me Çmimin Kombëtar për Letërsinë “Carlo Levi”.

Dritëro Agolli Jam një kalë që i kanë dalë brinjët dhe i kanë rënë patkonjtë nga udhëtimi i gjatë megjithatë këtij kali patkonjtë e trurit ende i mbathen

Dritëro Agolli:Jam një kalë që i kanë dalë brinjët dhe i kanë rënë patkonjtë nga udhëtimi i gjatë, megjithatë, këtij kali patkonjtë e trurit ende i mbathen

para 9 muajve - Gazeta Tema

Dritëro Agolli bashkë me francezin Andre Vauchez, ishin dy shkrimtarët e huaj në Itali që morën çmimin letrar “Carlo Levi”, në edicionin e 16-të të ndarjes së këtij çmimi të themeluar në vitin 1988.

Agolli Ende më mbathen patkonjtë e trurit

Agolli: Ende më mbathen patkonjtë e trurit...!

para 9 muajve - Gazeta Express

I është dorëzuar shkrimtarit dhe poet it të njohur shqiptar Dritëro Agolli, çmimi prestigjioz letrar "Carlo Levi". Ceremonia...

Agolli Ende më mbathen patkonjtë e trurit

Agolli: Ende më mbathen patkonjtë e trurit…!

para 9 muajve - InfoShqip

I është dorëzuar shkrimtarit dhe poet it të njohur shqiptar Dritëro Agolli, çmimi prestigjioz letrar “Carlo Levi”. Ceremonia...

Agolli Ende më mbathen patkonjtë e trurit

Agolli Ende më mbathen patkonjtë e trurit

para 9 muajve - Zhurnal

Agolli: Ende më mbathen patkonjtë e trurit...!I është dorëzuar shkrimtarit dhe poet it të njohur shq iptar Dritëro Agolli, çmimi prestigjioz letrar "Carlo Levi".

Agolli Pleqtë dhe fëmijët u gëzohen çmimeve

Agolli: Pleqtë dhe fëmijët u gëzohen çmimeve

para 9 muajve - 24 ore

Dritëro Agolli bashkë me francezin Andre Vauchez, ishin dy shkrimtarët e huaj në Itali që morën çmimin letrat “Carlo Levi”, në edicionin e 16-të të ndarjes së këtij çmimi të themeluar në vitin 1988.

Agolli Ende më mbathen patkonjtë e trurit

Agolli: Ende më mbathen patkonjtë e trurit...!

para 9 muajve - Koha.net

Agolli: Ende më mbathen patkonjtë e trurit...!I është dorëzuar shkrimtarit dhe poet it të njohur shqiptar Dritëro Agolli, çmimi prestigjioz letrar "Carlo Levi".

Времеплов
x

Последни вести