Qeveria shqiptare angazhohet të shlyejë borxhet e prapambetura nga investimet publike

Qeveria shqiptare angazhohet të shlyejë borxhet e prapambetura nga investimet publike

më 10.2013 - Zëri i Amerikës

Qeveria shqiptare u angazhua sot para qarqeve të biznesit për të shlyer të gjitha borxhet e prapambetura nga investimet publike dhe kërkoi bashkëpunimin e ngushtë të tyre për të zbatuar ligjet, kontratat dhe projektet e zhvillimit.

Biznesi ankohet n euml  bankat

Biznesi ankohet në bankat

më 10.2013 - Indeks online

Biznesi ankohet se sistemi bankar po tregohet i ngurtë dhe nuk po e kryen rolin e tij për të financuar ekonominë. Avenir Kika thotë se me kushtet që vendosin bankat, marrja e një kredie mund të rezultojë fatale për ndërmarrjet.

Biznesi ankohet në bankat

Biznesi ankohet në bankat

më 10.2013 - Telegrafi

Biznesi ankohet se sistemi bankar po tregohet i ngurtë dhe nuk po e kryen rolin e tij për të financuar ekonominë. Avenir Kika thotë se me kushtet që vendosin bankat, marrja e një kredie mund të rezultojë fatale për ndërmarrjet.

Borxhet  skenar për shlyerjen

Borxhet, skenar për shlyerjen

më 10.2013 - Vizion Plus

Një nga skenarët kryesorë që Ministria e Financave po diskuton për shlyerjen e borxheve ndaj firmave private është pagesa direkt ne banka e kredive që disa kompani kanë marrë për të kryer punët publike.

Времеплов
x