Gjeorgji  nëna ruan trupin e djalit të vdekur për 18 vite

Gjeorgji, nëna ruan trupin e djalit të vdekur për 18 vite

më 9.2013 - AlbPress

Një nënë gjeorgjiane, të cilës djali i ka vdekur 18 vite më parë, ruan në bodrumin e shptëpisë trupin e tij në mënyrë që nipërit dhe mbesat të mos harrojnë kurrë babanë e tyre.

Gjeorgji  nëna ruan trupin e djalit të vdekur në vitin 1995

Gjeorgji, nëna ruan trupin e djalit të vdekur në vitin 1995

më 9.2013 - Bota Sot

Një nënë gjeorgjiane të cilës djali i ka vdekur 18 vite më parë ruan në bodrumin e shptëpisë trupin e tij në mënyrë që nipërit dhe mbesat të mos harrojnë kurrë babanë e tyre.

Me vodka ruan trupin e djalit që i vdiq para 18 vitesh  Video   16

Me vodka ruan trupin e djalit që i vdiq para 18 vitesh (Video, +16)

më 9.2013 - Telegrafi

Një nënë nga Gjeorgjia ka arritur ta ruajë për shumë vite trupin e djalit të saj duke shfrytëzuar vodka. Familja e Joni Bakaradzes, i cili ndërroi jetë në moshë 22-vjeçare para 18 vitesh, vendosi që të mos e varroste trupin.

Gjeorgji  nëna ruan trupin e djalit të vdekur në vitin 1995

Gjeorgji, nëna ruan trupin e djalit të vdekur në vitin 1995

më 9.2013 - Yll Press

“Djali im donte që fëmijët ta njihnin dhe për këtë arsye e kam ruajtur trupin e tij. Ata e duan babanë e tyre”, thotë e moshuara.

Gjeorgji  nëna ruan trupin e djalit të vdekur 18 vjet më parë

Gjeorgji, nëna ruan trupin e djalit të vdekur 18 vjet më parë

më 9.2013 - Gazeta Shqip

Një nënë në Gjeorgji, e shkatërruar nga vdekja e djalit të saj në moshën 22 vjeçare e ruajti trupin e tij në bodrumin e shtëpisë për 18 vjet me radhë.

Gruaja gjeorgjiane ruan trupin e djalit të vdekur prej 18 vitesh

Gruaja gjeorgjiane ruan trupin e djalit të vdekur prej 18 vitesh

më 9.2013 - LajmiFundit

Kjo është një histori e rrallë e një gruaje nga Gjeorgjia që ka vendosur të ruajë trupin e djalit të saj të vdekur për jo pak por 18 vite.

Nëna mumifikoi djalin e vdekur  e ruajti trupin me alkool për 18 vjet   VIDEO

Nëna mumifikoi djalin e vdekur, e ruajti trupin me alkool për 18 vjet- VIDEO

më 9.2013 - BalkanWeb

Një nënë ka ruajtur trupin e të birit plot 18 pas vdekjes së tij duke e lyer vetëm më alkool në një arkivol në bodrumin e shtëpisë, me qëllim që djali të mos harrojë kurrë sesa shumë e deshi ajo.

Nëna ruan trupin e djalit të vdekur që prej 18 vjetësh

Nëna ruan trupin e djalit të vdekur që prej 18 vjetësh

më 9.2013 - Ora news

Një nënë gjeorgjiane të cilës djali i ka vdekur 18 vite më parë ruan në bodrumin e shtëpisë trupin e tij në mënyrë që nipërit dhe mbesat të mos harrojnë kurrë babanë e tyre.

 Nëna në Gjeorgji ruan trupin e djalit të vdekur për 18 vite

Nëna në Gjeorgji ruan trupin e djalit të vdekur për 18 vite

më 9.2013 - Sot News

Një histori reale dhe tejet e dhimbshme e cila ka shokuar anekënd po ndodh në Gjeorgji, teksa një nënë ende ruan trupin e djalit të vdekur në vitin 1995.

N euml na ruan trupin e djalit t euml  vdekur q euml  nga viti 1995

Nëna ruan trupin e djalit të vdekur që nga viti 1995

më 9.2013 - Indeks online

Një nënë gjeorgjiane të cilës djali i ka vdekur 18 vite më parë ruan në bodrumin e shptëpisë trupin e tij në mënyrë që nipërit dhe mbesat të mos harrojnë kurrë babanë e tyre.

Ruan trupin e djalit prej 18 vjetësh duke përdorur alkool

Ruan trupin e djalit prej 18 vjetësh duke përdorur alkool

më 9.2013 - Zeri

Për disa kultura nuk do të ishte e çuditshme që nëna të kujdeset për djalin për 40 vjet. Por do të ishte e çuditshme nëse ai do të kishte vdekur prej dy dekadash.

Ruan trupin e djalit të vdekur para 18 vjetëve duke përdorur alkool

Ruan trupin e djalit të vdekur para 18 vjetëve duke përdorur alkool

më 9.2013 - Tetova Sot

Për disa kultura nuk do të ishte e çuditshme që nëna të kujdeset për djalin për 40 vjet. Por do të ishte e çuditshme nëse ai do të kishte vdekur prej dy dekadash.

Времеплов
x