Romët ngujohen para Bashkisë

Romët ngujohen para Bashkisë

para 12 muajve - Top Channel

Komuniteti rom i larguar nga vendbanimi i tyre pranë ish-Qendrës së Realizimit të Veprave të Artit është vendosur në sheshin...

Familjet rome protestë para Bashkisë Duam trajtim dinjitoz dhe strehim

Familjet rome protestë para Bashkisë: Duam trajtim dinjitoz dhe strehim

para 12 muajve - BalkanWeb

TIRANE - Familjet rome, të dëbuara nga banesat e tyre të improvizuara në Rrugën e Kavajës, kanë protestuar sot përpara Bashkisë së Tiranës.

Strehimi i romëve protesta për zgjidhjen e problemit

Strehimi i romëve, protesta për zgjidhjen e problemit

para 12 muajve - Albanian Screen

Tiranë -  Çështja e strehimit të popullsisë rome në Tiranë ka gjetur sensibilizim edhe nga shoqëria civile. Shumë organizma...

Dëbimi i romëve Ministria e punës Të gatshëm për t i strehuar

Dëbimi i romëve, Ministria e punës:Të gatshëm për t`i strehuar

para 12 muajve - InfoShqip

Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta ka reaguar sot në lidhje me situatën e krijuar pas dëbimit të disa familjeve rome nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë Pallatit me Shigjeta.

Dëbimi i romëve Ministria e Punës Të gatshëm për t i strehuar

Dëbimi i romëve, Ministria e Punës:Të gatshëm për t`i strehuar

para 12 muajve - Gazeta Shqip

Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta ka “thyer heshtjen” dhe ka deklaruar se do të marrë përsipër strehimin e familjeve rome të dëbuara nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë Pallatit me Shigjeta.

MP reagon për romët Të akomodohen në Qendrën Pritëse në Sharrë

MP reagon për romët: Të akomodohen në Qendrën Pritëse në Sharrë

para 12 muajve - Lajme Shqip

Tiranë – Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta ka reaguar të hënën lidhur me situatën e krijuar pas largimit të disa familjeve rome nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë Pallatit me Shigjeta.

Ministria e Punës Është e mundur strehimi i komunitetit rom

Ministria e Punës: Është e mundur strehimi i komunitetit rom

para 12 muajve - LajmiFundit

Disa ditë pas shfaqjes së problemeve me komunitetin rom të vendosur në rrugën e “Kavajës” ka reaguar edhe Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta.

I lënë në qiell të hapur romët ngrenë kampin në mes të Tiranës

I lënë në qiell të hapur, romët "ngrenë kampin" në mes të Tiranës

para 12 muajve - Kosova Sot

Familjet rome që u shpërngulën me dhunë nga banesat e tyre në zonën e Rrugës së Kavajës kanë zgjedhur një formë proteste për zgjidhjen e problemit të strehimit të tyre.

Reagon ministria Shtatë godina për romët në Sharrë

Reagon ministria: Shtatë godina për romët në Sharrë

para 12 muajve - Albanian Screen

Tiranë -  Ministria e punës dhe çështjeve sociale ofron si zgjidhje për 37 familjet rome të mbetura pa strehim qendrën e hapur për këtë komunitet në Sharrë.

Romët, Ministria e Punës: Të akomodohen në Qendrën Pritëse në Sharrë

para 12 muajve - Gazeta 55

Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta ka reaguar të hënën lidhur me situatën e krijuar pas largimit të disa familjeve rome nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë Pallatit me Shigjeta.

Ministria e Punës Romët strehim në Sharrë

Ministria e Punës: Romët, strehim në Sharrë

para 12 muajve - Vizion Plus

37 familjet rome, qe kane mbetur te pastreha pasi jane nxjerre nga barakat ku strehoheshin, ne Rrugen e Kavajes, do te zhvendosen ne zonen e Sharres.

Shqipëri familjet rome duan trajtim dinjitoz

Shqipëri, familjet rome duan trajtim dinjitoz

para 12 muajve - RTK

Familjet rome, të dëbuara nga banesat e tyre të improvizuara në Rrugën e Kavajës, kanë protestuar sot përpara Bashkisë së Tiranës.

Strehimi i romeve Ministria e Punes Gti qendra pritese ne Sharre

Strehimi i romeve, Ministria e Punes: Gti qendra pritese ne Sharre

para 12 muajve - AlbPress

Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta reagoi sot lidhur me situatën e krijuar pas largimit të disa familjeve rome nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë Pallatit me Shigjeta.

Dëbimi i romëve Ministria e Punës e gatshme për t i strehuar

Dëbimi i romëve, Ministria e Punës e gatshme për t`i strehuar

para 12 muajve - Albeu

Ministria e Punes dhe Ceshtjeve Sociale duke reaguar per situaten e krijuar me debimin e 37 familjeve rome . Në një deklaratë...

Masa për strehimin e romëve Ministria e Punës Jemi të gatshëm

Masa për strehimin e romëve, Ministria e Punës: Jemi të gatshëm

para 12 muajve - Sot News

Në lidhje me situatën e krijuar pas dëbimit të disa familjeve rome nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë "Pallatit me Shigjeta", ka reaguar Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta.

Dëbimi i romëve Ministria e Punës Në Sharrë janë 7 godina për strehimin e tyre

Dëbimi i romëve, Ministria e Punës: Në Sharrë janë 7 godina për strehimin e tyre

para 12 muajve - BalkanWeb

TIRANE – Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale reagoi sot në lidhje me çështjen e 37 familjeve rome që jetonin në barakat pranë ish-Parkut të Autobusëve në Rrugën e Kavajës.

Bashkim KOÇI Amaro Dives

Bashkim KOÇI/Amaro Dives

para 12 muajve - Gazeta Telegraf

Një njeri normal ndjehet keq kur përballet me qëndrimin prej “gangsteri” të përfaqësuesve të shtetit ndaj një grupimi njerëzish të pambrojtur, të nëpërkëmbur nga shoqëria e qeveria, siç janë romët.

Dëbimi i romëve Ministria e punës Të gatshëm për t i strehuar

Dëbimi i romëve, Ministria e punës:Të gatshëm për t`i strehuar

para 12 muajve - Ora news

Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta ka reaguar sot në lidhje me situatën e krijuar pas dëbimit të disa familjeve rome nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë Pallatit me Shigjeta.

Romët pushtojnë sheshin Skëndërbe

Romët “pushtojnë” sheshin “Skëndërbe”

para 12 muajve - LajmiFundit

Të larguar me dhunë nga barakat e tyre në rrugën e Kavajës familjet rome janë mbledhur në Sheshin Skëndërbe ku kanë shprehur protestën e tyre për çka po u ndodh në javët e fundit.

 Bashka e qeveria masa urgjente për strehimin e romëve  Reagon kompania

‘Bashka e qeveria, masa urgjente për strehimin e romëve’. Reagon kompania

para 12 muajve - IDEA

Tiranë- Sa i përket çështjes së familjeve rome, reagoi edhe kompania “Park Construction Albania shpk”. Në një deklaratë thuhet se ajo po investon për ndërtimin e një objekti banimi sipas të gjitha rregullave, që i imponon legjislacioni shqiptar.

I lënë në qiell të hapur romët ngrenë kapin në mes të Tiranës

I lënë në qiell të hapur, romët “ngrenë kapin” në mes të Tiranës

para 12 muajve - Gazeta Shqip

Familjet rome që u shpërngulën me dhunë nga banesat e tyre në zonën e Rrugës së Kavajës kanë zgjedhur një formë proteste për zgjidhjen e problemit të strehimit të tyre.

 Dëbimi i romëve protestë para Bashkisë së Tiranës

Dëbimi i romëve, protestë para Bashkisë së Tiranës

para 12 muajve - Sot News

Pas dëbimit nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë Pallatit me Shigjeta, nënat rome me fëmijët e tyre kanë protestuar sot para Bashkisë.

Romët protestë para Bashkisë së Tiranës

Romët protestë para Bashkisë së Tiranës

para 12 muajve - Ora news

Komuniteti rom ka zhvilluar sot një protestë para bashkisë së Tiranës. Protesta vjen pas debatit për zhvendosjen e 37 familjeve rome nga trualli i ish ndërmarrjes artistike, tek kryqëzimi pranë Pallatit me Shigjeta.

Kompania akuza Avokatit Manipulator i çështjes

Kompania, akuza Avokatit: Manipulator i çështjes

para 12 muajve - Gazeta Shqip

Romët e dëbuar “Delijorgji është i punësuar te ne”. Sot Shoqëria civile protestë para Bashkisë për strehimin e familjeve...

Romët reagon kompania ndërtuese

Romët, reagon kompania ndërtuese

para 12 muajve - Top Channel

Pas ngjarjeve me familjet rome reagoi edhe kompania “Park Construction Albania shpk”. Në një deklaratë të saj thuhet se ajo po investon për ndërtimin e një objekt banimi konform të gjitha rregullave, që i imponon legjislacioni shqiptar.

Kompania e ndërtimit Nuk i dëbuam ata firmosën

Kompania e ndërtimit: Nuk i dëbuam, ata firmosën

para 12 muajve - Albeu

Kompania “Park Construction Albania shpk”, një kompani e regjistruar në Shqipëri, sipas ligjit, nëpërmjet kësaj deklarate...

Kompania që dëboi romët Delijorgji i punësuar tek ne Totozani manipuloi situatën

Kompania që dëboi romët: Delijorgji i punësuar tek ne, Totozani manipuloi situatën

para 12 muajve - LajmiFundit

Kompania e ndërtimit “Park Construction Albania shpk”, e cila është vënë në qendër të akuzave në lidhje me dëbimin e romëve nga vendbanimi i tyre në fund të rrugës së Kavajës në Tiranë, reagoi sot në një deklaratë për median.

Shiu rëndon situatën dy fëmijë romë në spital

Shiu rëndon situatën, dy fëmijë romë në spital

para 12 muajve - Albeu

Shiu i djeshëm ka rënduar edhe më tej situatën e familjeve rome të cilat janë dëbuar nga banesat e tyre në rrugën e Kavajës.

Shiu rëndoi situatën 2 fëmijë romë dërgohen në spital

Shiu rëndoi situatën, 2 fëmijë romë dërgohen në spital

para 12 muajve - BalkanWeb

TIRANE -Shiu i djeshëm ka rënduar edhe më tej situatën e familjeve rome të cilat janë dëbuar nga banesat e tyre në rrugën e Kavajës.

Xheladin Çelmeta  Kudo na dëbojnë se jemi romë

Xheladin Çelmeta/ “Kudo na dëbojnë…se jemi romë”

para 12 muajve - Gazeta Telegraf

Reportazh, nga fusha e NSHRAK-ut, te “Rruga e Kavajës”, ku vazhdon dëbimi i 37 familjeve rome nga banesat “O do fitojë betoni, o do fitojë ligji”.

Времеплов
x

Последни вести