Matura Shtetërore 2013 përgjigjet e lëndëve me zgjedhje

Matura Shtetërore 2013, përgjigjet e lëndëve me zgjedhje

më 6.2013 - AlbPress

Maturantët në të gjithë vendin iu nënshtruan provimit të fundit të Maturës Shtetërore, atij të lëndëve me zgjedhje. Në këtë provim morën pjesë rreth 50 mijë maturantë nga e gjithë Shqipëria.

Matura shtetërore 2013, përgjigjet e testit të lëndëve me zgjedhje

më 6.2013 - LajmiFundit

Publikohen përgjigjet e testit të lëndëve me zgjedhje. Kliklo mbi emrin e lendes per te hapur dokumentin me zgjidhjet dhe pergjigjet e testit.

Gara për në universitet maturantët dhanë sot provimet me zgjedhje

Gara për në universitet, maturantët dhanë sot provimet me zgjedhje

më 6.2013 - IDEA

Tiranë- Afro 50 mijë maturantë iu nënshtruan sot provimeve me zgjedhje në garën për në universitete publike në vend. Provimi, siç edhe ishte paralajmërua, nisi në orën 10:00 dhe zgjati deri në orën 13:00 të mesditës.

Matura shtetërore sot provimet me zgjedhje

Matura shtetërore, sot provimet me zgjedhje

më 6.2013 - Klan

Rreth 50 mijë maturantë në të gjithë vendin i janë nënshtruar sot provimit të fundit të maturës shtetërore që është ai i lëndëve me zgjedhje.

Matura shtetërore sot lëndët më zgjedhje

Matura shtetërore, sot lëndët më zgjedhje

më 6.2013 - ABC News

Sa me i larte vleresimi aq me te medha shanset per ne universitet. Pergjithesisht testi i provimeve me zgjedhje iu eshte dukur i nivelit mesatar dhe maturantet presin shume.

Matura shtetërore sot provimi i lëndëve me zgjedhje

Matura shtetërore, sot provimi i lëndëve me zgjedhje

më 6.2013 - InfoShqip

Sot maturantët do të përballen me sfindën e fundit të maturës shtetërore, atë të lëndëve me zgjedhje. Drejtori i arsimit...

Maturantet ne provimin me zgjedhje piket e Matematikes dalin te dielen

Maturantet ne provimin me zgjedhje, piket e Matematikes dalin te dielen

më 6.2013 - Metropol

TIRANE-  Sot, 50 mijë maturantë në të gjithë vendin iu nënshtruan provimit të fundit të Maturës, që është ai i lëndëve me zgjedhje.

 Matura shtetërore 50 mijë maturantë japin provimin me zgjedhje

Matura shtetërore, 50 mijë maturantë japin provimin me zgjedhje

më 6.2013 - Sot News

Maturantët, ditën e shtunë do përballen me sfidën e fundit të maturës shtetërore, atë të lëndëve me zgjedhje. Drejtori i...

Matura Shteterore, maturantet japin provimin me zgjedhje

më 6.2013 - AlbPress

Sot maturantët japin provimin e fundit të maturës shtetërore, atë të lëndëve me zgjedhje. Drejtori i arsimit parauniversitar...

Maturantët zhvillojnë provimin e lëndëve me zgjedhje

Maturantët zhvillojnë provimin e lëndëve me zgjedhje

më 6.2013 - LajmiFundit

Nxënësit e maturës përballen sot me testin e radhës, atë të lëndëve me zgjedhje. Secili provim për afro 50 mijë maturantë,do të ketë 20 pyetje që përmbajnë 40 pikë gjithsej.

Matura sot provimi i lëndëve me zgjedhje

Matura, sot provimi i lëndëve me zgjedhje

më 6.2013 - Albanian Screen

Tiranë -  Me mijëra maturantë do t'i nështrohen sot provimit të fundit të kësaj mature, që është ai i lëndëve me zgjedhje.

Matura Shtetërore maturantët japin sot provimet me zgjedhje

Matura Shtetërore, maturantët japin sot provimet me zgjedhje

më 6.2013 - Albeu

Rreth 50 mijë maturantë i nënshtrohen sot provimit të fundit të Maturës Shtetërore që është ai i lëndëve me zgjedhje .

Maturantet sot provimin e lendeve me zgjedhje

Maturantet sot provimin e lendeve me zgjedhje

më 6.2013 - InfoAlbania

Sot maturantet do te perballen me sfinden e fundit te matures shteterore, ate te lendeve me zgjedhje. Drejtori i arsimit...

Matura Shtetërore sot 50 mijë maturantë japin provimet me zgjedhje

Matura Shtetërore, sot 50 mijë maturantë japin provimet me zgjedhje

më 6.2013 - BalkanWeb

TIRANE- Sot, 50 mijë maturantë do t'i nënshtrohen provimit të fundit të Maturës, që është ai i lëndëve me zgjedhje. Ky është testi të cilin çdo maturant duhet ta plotësojë nëse synon që të vazhdojë arsimin e lartë.

Matura shtetërore sot provimi i lëndëve me zgjedhje

Matura shtetërore, sot provimi i lëndëve me zgjedhje

më 6.2013 - Ora news

Sot maturantët do të përballen me sfindën e fundit të maturës shtetërore, atë të lëndëve me zgjedhje. Drejtori i arsimit...

Matura nesër provimi i fundit

Matura, nesër provimi i fundit

më 6.2013 - Vizion Plus

Shkencat ekzakte janë pika e saj me e forte, ndaj dhe dy provimet e fundit te maturës i ka zgjedhur te këtij profili. Një dite para provimit, Klea Riçku nga Tirana, po i  jep dorën e fundit  Kimise  dhe Matematikes se Avancuar.

Lëndët me zgjedhje anglishtja më e preferuara

Lëndët me zgjedhje, anglishtja më e preferuara

më 6.2013 - Shekulli

Besarta Basha Ditën e nesërme do t’u nën-shtrohen provimeve me  zgjedhje të gjithë ata që aspirojnë të konkurrojnë për  në fakultet.

Времеплов
x