Matura shtetërore 2013 publikohen rezultatet e testit të Gjuhë Letërsisë

Matura shtetërore 2013, publikohen rezultatet e testit të Gjuhë-Letërsisë

më 6.2013 - LajmiFundit

Ministria e Arsimit njofton se përfundoi vlerësimi i testeve të provimit të parë të Maturës Shtetërore 2013 Gjuhë Shqipe dhe Letërsi.

MASH publikon përgjigjet të gjitha notat e provimit të Letërsisë

MASH publikon përgjigjet, të gjitha notat e provimit të Letërsisë

më 6.2013 - Gazeta Shqip

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet e provimit të Letërsisë. Të gjithë maturantët që i janë nënshtruar testit në datën 31 maj, mund ti gjejnë rezultatet në linkun e mëposhtëm.

Të premten rezultatet e para të testimit ekstern

Të premten rezultatet e para të testimit ekstern

më 6.2013 - Zhurnal

Shkup, 12 qershor - Nxënësit e klasave të teta do të jenë të parët që do të njoftohen me rezultatet e testimit ekstern....

Provimet e lirimit 50 mijë nxënës testohen në gjuhë letërsi

Provimet e lirimit, 50 mijë nxënës testohen në gjuhë-letërsi

më 6.2013 - Albanian Screen

Tiranë -  Këtë të mërkurë, 50 mijë nxënës në të gjithë vendin i janë nënshtruar provimit të parë të lirimit, atë të letërsisë dhe gjuhës shqipe.

Matura Shtetërore 2013 MASH publikon rezultatet e Gjuhë Shqipe dhe Letërsi Lista e plotë

Matura Shtetërore 2013, MASH publikon rezultatet e Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. Lista e plotë

më 6.2013 - AlbPress

Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikoi sot (12 qershor) rezultatet e provimit të parë të Maturës Shtetërore në lëndën  Gjuhë Shqipe dhe Letërsi në të gjitha shkollat e mesme të vendit.

Provimet e Lirimit, kater fushat ku bazohet testi

më 6.2013 - Koha Jone

Nxenesit e klasave te 9-ta te shkollave 9-vjecare ne mbare vendin i nenshtrohen sot provimit te pare te lirimit, atij te gjuhes shqipe dhe leximit.

Lënda e dytë e maturës shtetërore me video

Lënda e dytë e maturës shtetërore (me video)

më 6.2013 - MTV

NAILE DAUTI Në shkollat e mesme në Maqedoni u mbajt provimi i lëndës së dytë - lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore, testimi për gjuhë të huaj ose matematikë.

Ja çfarë do të ketë testi i Gjuhës Shqipe

Ja çfarë do të ketë testi i Gjuhës Shqipe

më 6.2013 - Gazeta Telegraf

Arsim/Provimet e Lirimit, testohen 47 500 nxënës në lëndën e Gjuhës Shqipe Nesër do t’i nënshtrohen provimit  të Gjuhës Shqipes rreth 47 500 nxënës të klasave të nënta, nga të cilët 500 janë mbetës nga viti i kaluar.

Përgjigjet e Letërsisë shpallen 2 3 ditët në vijim

Përgjigjet e Letërsisë shpallen 2-3 ditët në vijim

më 6.2013 - Bota Sot

Pergjigjet e provimit te pare te matures shteterore gjimnazistet do ti marrin brenda dates 14 qershor. Drejtori i Agjensise...

Përgjigjet e Letërsisë shpallen 2 3 ditët në vijim

Përgjigjet e Letërsisë shpallen 2-3 ditët në vijim

më 6.2013 - ABC News

Pergjigjet e provimit te pare te matures shteterore gjimnazistet do ti marrin brenda dates 14 qershor. Drejtori i Agjensise...

Sot provimi i maturës në lëndën zgjedhore

Sot, provimi i maturës në lëndën zgjedhore

më 6.2013 - MTV

Në shkollat e mesme po vijon sot provimi i maturës shtetërore në lëndën zgjedhore.  Nxënësit që kanë kryer vitin e katërt, do t’i nënshtrohen sot testit të lëndës: gjuhë të huaj, matematikë, estetikë ose filozofi.

Sot mbahet provimi nga lënda e dytë e maturës shtetërore

Sot mbahet provimi nga lënda e dytë e maturës shtetërore

më 6.2013 - Portalb

Në shkollat e mesme në Maqedoni, sot prej orës 10 do të mbahet provimi i lëndës së dytë - lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore.

Sot provimi i maturës Në lëndën zgjedhore

Sot provimi i maturës Në lëndën zgjedhore

më 6.2013 - Zhurnal

Shkup, 11 qershor - Në shkollat e mesme po vijon sot provimi i maturës shtetërore në lëndën zgjedhore. Nxënësit që kanë kryer vitin e katërt, do t’i nënshtrohen sot testit të lëndës: gjuhë të huaj, matematikë, estetikë ose filozofi.

 Dhënia e provimit të lëndës së dytë të maturës shtetërore

Dhënia e provimit të lëndës së dytë të maturës shtetërore

më 6.2013 - TV Koha

11 qershor- Maturantët të cilët nuk do ta japin maturën shtetërore ose do të japin vetëm një lëndë në afatin e qershorit, do të kenë mundësi të dytë në afatin e ardhshëm më 13 gusht për gjuhë amtare dhe më 15 gusht lëndën zgjedhore.

Provimi i dytë i maturës shtetërore

Provimi i dytë i maturës shtetërore

më 6.2013 - Zhurnal

Shkup, 11 qershor - Në shkollat e mesme në Maqedoni sot prej orës 10 do të fillojë dhënia e provimit të lëndës së dytë, lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore.

Dhënia e provimit të lëndës së dytë të maturës shtetërore

Dhënia e provimit të lëndës së dytë të maturës shtetërore

më 6.2013 - Koha.mk

Në shkollat e mesme në Maqedoni sot prej orës 10 ka filluar dhënia e provimit të lëndës së dytë, lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore.

Në shkollat e mesme në Maqedoni sot fillon dhënia e provimit të lëndë zgjedhore nga provimi i maturë

Në shkollat e mesme në Maqedoni sot fillon dhënia e provimit të lëndë zgjedhore nga provimi i maturë

më 6.2013 - Kurir

Në shkollat e mesme në Maqedoni sot prej orës 10 do të fillojë dhënia e provimit të lëndës së dytë, lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore.

Mësuesit publikohet kalendari i provimeve të shtetit

Mësuesit, publikohet “kalendari” i provimeve të shtetit

më 6.2013 - Gazeta Shqip

Datat për secilin profil. Arsimtarët me nota të mira do të punësohen në rrethe Korriku do të jetë muaji kur mësuesit e sistemit të vjetër katërvjeçar do të testohen për provimin e shtetit.

Matematika, 25% e pyetjeve nga gjeometria

më 6.2013 - Koha Jone

Maturantet ne mbare vendin do t’i nenshtrohen me 14 qershor provimit te dyte te Matures Shteterore, provimit te matematikes.

Provimi i dytë i maturës shtetërore

Provimi i dytë i maturës shtetërore

më 6.2013 - Ilirida

Në shkollat e mesme në Maqedoni sot prej orës 10 do të fillojë dhënia e provimit të lëndës së dytë, lëndë zgjedhore nga provimi i maturës shtetërore.

Времеплов
x