Linda Halimi më seksi se kurrë  FOTO

Linda Halimi më seksi se kurrë – FOTO

para 11 muajve - Shqipmedia

Këngëtarja Linda Halimi vazhdon të ushtrojë profesionin e saj të komgëtares në SHBA ku edhe ka fituar garën për zërin më të mirë, një koncert të organizuar në Atlanta.

Linda Halimi më seksi se kurrë

Linda Halimi më seksi se kurrë

para 11 muajve - InfoShqip

Këngëtarja Linda Halimi vazhdon të ushtrojë profesionin e saj të komgëtares në SHBA ku edhe ka fituar garën për zërin më të mirë, një koncert të organizuar në Atlanta.

Nga trashaluqja në vajzë seksi

Nga trashaluqja në vajzë seksi

para 11 muajve - Gazeta Express

Nëse do ta shikonit Linda Halimin hiç më pak para se një viti kur ajo përformoi në skenë të Videofestiti muzikorë dhe do ta shikonit tani sigurisht se nuk do ta njihnit.

Linda Halimi tregon linjat seksi

Linda Halimi tregon linjat seksi

para 11 muajve - Yll Press

Kengetares se njohur po i ben mire jeta ne Amerike... Linda Halimi eshte transformuar nga nje vajze e fshatit ne nje sexy girl.

Linda Halimi më seksi se kurrë

Linda Halimi më seksi se kurrë

para 11 muajve - Fish Media

Këngëtarja Linda Halimi vazhdon të ushtrojë profesionin e saj të komgëtares në SHBA ku edhe ka fituar garën për zërin më të mirë, një koncert të organizuar në Atlanta.

Linda Namazi ndjesia më mahnitëse në univers

Linda: Namazi, ndjesia më mahnitëse në univers

para 11 muajve - Bota Sot

Linda Halimi, përpos që është këngëtare dhe këtë profesion po e ushtron më shumë dëshirë edhe në Shtetet e Bashkuara ku po bashkëjeton me të fejuarin e saj me ngjyrë Big D, Ajo është edhe një besimtare e devotshme e fesë islame.

Linda Namazi ndjesia më mahnitëse në univers

Linda Namazi ndjesia më mahnitëse në univers

para 11 muajve - InfoShqip

Linda Halimi, përpos që është këngëtare dhe këtë profesion po e ushtron më shumë dëshirë edhe në Shtetet e Bashkuara ku po bashkëjeton me të fejuarin e saj me ngjyrë Big D, Ajo është edhe një besimtare e devotshme e fesë islame.

Linda Halimi Namazi ndjesia më mahnitëse në univers

Linda Halimi: Namazi, ndjesia më mahnitëse në univers

para 11 muajve - LajmiFundit

Linda Halimi, përpos që është këngëtare dhe këtë profesion po e ushtron më shumë dëshirë edhe në Shtetet e Bashkuara ku po bashkëjeton me të fejuarin e saj me ngjyrë Big D, Ajo është edhe një besimtare e devotshme e fesë islame.

Linda Namazi ndjesia më mahnitëse në univers

Linda: Namazi, ndjesia më mahnitëse në univers

para 11 muajve - Gazeta Express

Linda Halimi, përpos që është këngëtare dhe këtë profesion po e ushtron më shumë dëshirë edhe në Shtetet e Bashkuara ku po bashkëjeton me të fejuarin e saj me ngjyrë Big D, Ajo është edhe një besimtare e devotshme e fesë islame.

Linda Halimi Namazi ndjesia më mahnitëse Elhamdulilah

Linda Halimi: Namazi, ndjesia më mahnitëse. Elhamdulilah!

para 11 muajve - Almakos

Këngëtarja Linda Halimi vazhdon të ushtrojë profesionin e saj të komgëtares në SHBA ku edhe ka fituar garën për zërin më të mirë, një koncert të organizuar në Atlanta.

Linda Namazi ndjesia me mahnitese

Linda Namazi ndjesia me mahnitese

para 11 muajve - Ngjarje

Këngëtarja Linda Halimi, e cila po ushtron karrierën e saj në SHBA, ditë më pare ka bête të ditur se ka fituar garën për zërin më të mirë, që është mbajtur në Atlanta.

Linda Namazi ndjesia më mahnitëse

Linda: Namazi, ndjesia më mahnitëse

para 11 muajve - Almakos

Këngëtarja Linda Halimi, e cila po ushtron karrierën e saj në SHBA, ditë më pare ka bête të ditur se ka fituar garën për zërin më të mirë, që është mbajtur në Atlanta.

Linda Halimi Namazi ndjesia më mahnitëse

Linda Halimi: Namazi, ndjesia më mahnitëse

para 11 muajve - Zeri

Këngëtarja Linda Halimi vazhdon të ushtrojë profesionin e saj të komgëtares në SHBA ku edhe ka fituar garën për zërin më të mirë, një koncert të organizuar në Atlanta.

Linda Halimi Namazi ndjesia më mahnitëse

Linda Halimi: Namazi, ndjesia më mahnitëse

para 11 muajve - Fish Media

Këngëtarja Linda Halimi vazhdon të ushtrojë profesionin e saj të komgëtares në SHBA ku edhe ka fituar garën për zërin më të mirë, një koncert të organizuar në Atlanta.

Linda Namazi ndjesia më mahnitëse

Linda: Namazi, ndjesia më mahnitëse

para 11 muajve - Albeu

Këngëtarja Linda Halimi vazhdon të ushtrojë profesionin e saj të komgëtares në SHBA ku edhe ka fituar garën për zërin më të mirë, një koncert të organizuar në Atlanta.

Linda Namazi ndjesia m euml mahnit euml se

Linda: Namazi, ndjesia më mahnitëse

para 11 muajve - Indeks online

Këngëtarja Linda Halimi, e cila po ushtron karrierën e saj në SHBA, ditë më pare ka bête të ditur se ka fituar garën për zërin më të mirë, që është mbajtur në Atlanta.

Времеплов
x

Последни вести