Maskë kundër rënies së flokëve

Maskë kundër rënies së flokëve

më 5.2013 - Albtime

Ju bien flokët? Jeni të shqetësuar? Mos u shqetësoni, sapo kemi zbuluar maskën perfekte, çudibërëse kundër rënies së flokëve.

Ja si mund të kurohet rënia e flokëve

Ja si mund të kurohet rënia e flokëve

më 5.2013 - Albeu

Flokët kanë një rëndësi shumë të madhe për estetikën e njeriut. Rënia e tyre është e dukshme te femrat dhe te meshkujt, por më e theksuar është te meshkujt.

Stresi dhe rënia e flokëve  si mund të kuroheni

Stresi dhe rënia e flokëve, si mund të kuroheni…

më 5.2013 - Gazeta Shqip

Flokët kanë një rëndësi shumë të madhe për estetikën e njeriut. Rënia e tyre është e dukshme te femrat dhe te meshkujt, por më e theksuar është te meshkujt.

Ju bien flokët  Me këto mënyra  nuk do humbni më as një fije

Ju bien flokët? Me këto mënyra, nuk do humbni më as një fije

më 5.2013 - NOA

Tradicionalisht, rënia e flokëve është konsideruar si një proces negativ, i lidhur në mënyrë të pandërgjegjshme me plakjen dhe në tërësi, efektet që kjo e fundit shkakton në humbjen e ngadaltë të bukurisë.

Ushqim ideal për parandalim të rënies së flokëve

Ushqim ideal për parandalim të rënies së flokëve

më 5.2013 - Albtime

Rënia e flokëve është e përhapur në mënyrë të veçantë në periudhën e pranverës. Shumica vuajnë nga rënia e flokëve, që përveç se në pamjen fizike, ndikon edhe ndaj vetëbesimit.

Времеплов
x