Dita e Tokës Arvizu Të mbrojmë tokën si të ardhmen e fëmijëve

Dita e Tokës, Arvizu: Të mbrojmë tokën si të ardhmen e fëmijëve

më 4.2013 - Sot News

Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, ambasadori Arvizu së bashku me të rinjtë e programit "Yes", ditën e sotme kanë mbjellë disa fidane në oborrin e Shtëpisë së Fëmijës "Zyber Hallulli", në Tiranë.

Dita e Tokës Arvizu sëbashku me studentët tek Zyber Hallulli

Dita e Tokës, Arvizu sëbashku me studentët tek "Zyber Hallulli"

më 4.2013 - Albanian Screen

Tiranë -  Më 22 prill, për të përkujtuar Ditën Botërore të Vullnetarizmit Rinor dhe Ditën e Tokës, një grup studentësh nga programi rinor i shkëmbimit dhe studimit (YES) vizituan Shtëpinë e Fëmijës "Zyber Hallulli" në Tiranë.

Dita e Tokës Arvizu tek Zyber Hallulli  Më shumë vëmendje ndaj natyrës

Dita e Tokës, Arvizu tek "Zyber Hallulli': Më shumë vëmendje ndaj natyrës

më 4.2013 - BalkanWeb

TIRANË- Në kudër të 22 Prillit, Ditës Ndërkombëtare të Tokës Ambasadori Arvizu së bashku me të rinjtë e programit Yes kanë mbjellë disa fidane në oborrin e shtëpisë së fëmijës ‘Zyber Hallulli’ në Tiranë.

Dita e Tokës

Dita e Tokës

më 4.2013 - Top Channel

Dita e Tokës festohet në të gjithë planetin çdo 22 prill. Synimi i kësaj date është të ndërgjegjësojë njerezit në lidhje me rëndësinë e natyrës dhe respektin e saj.

Arvizu Kujdes për ambjentin për të ardhmen

Arvizu: Kujdes për ambjentin, për të ardhmen

më 4.2013 - Portalb

Në Ditën ndërkombëtare të Tokës, ambasadori Amerikan në Tiranë Aleksandër Arvizu ishte sot në Shtëpinë e Fëmijës “Zyber Hallulli”.

Dita e Tokes Arvizu mbjell peme ne Shtepine e Femijes Zyber Hallulli

Dita e Tokes, Arvizu mbjell peme ne Shtepine e Femijes “Zyber Hallulli”

më 4.2013 - InfoAlbania

TIRANE - Ne diten Boterore te Tokes ambasadori Aleksander Arvizu ka kerkuar me teper afrim me natyren per te ardhmen. Pikerisht ne kete kuader ambasadori i SHBA-vene vendin tone mbolli disa peme ne shtepine e femijeve "Zyber Halluli".

Dita e Tokës Arvizu Të mbrojmë të ardhmen e fëmijëve

Dita e Tokës, Arvizu: Të mbrojmë të ardhmen e fëmijëve

më 4.2013 - Shekulli

Tiranë-Ambasadori amerikan Aleksandër Arvizu bën apel për të ruajtur Tokën, ashtu si të ardhmen e fëmijëve. Në Ditën Ndërkombëtare...

Arvizu Kujdes për ambjentin për të ardhmen

Arvizu: Kujdes për ambjentin, për të ardhmen

më 4.2013 - Gazeta Republika

Në Ditën ndërkombëtare të Tokës, ambasadori Amerikan në Tiranë Aleksander Arvizu ishte sot në Shtëpinë e Femijes “Zyber Hallulli”.

Dita botërore e Tokës Arvizu mbjell pemë te Zyber Hallulli

Dita botërore e Tokës, Arvizu mbjell pemë te “Zyber Hallulli”

më 4.2013 - Ora news

Në ditën Ndërkombëtare të Tokës ambasadori Aleksandër Arvizu ka kërkuar më tepër afrim me natyrën për të ardhmen. Pikërisht në këtë kuadër ambasadori i SHBA-ve në vendin tonë mbolli disa pemë në shtëpinë e fëmijëve “Zyber Hallulli”.

Dita e Tokës Arizu vizitë në Shtëpinë e Fëmijës Zyber Hallulli

Dita e Tokës, Arizu vizitë në Shtëpinë e Fëmijës “Zyber Hallulli”

më 4.2013 - Gazeta 55

Ambasadori amerikan: Le të marrim një moment që të përsiatemi për natyrën Ambasadori i SHBA-së në vendin tonë, Alexandër Arvizu apeloi sot që të gjithë të përsiatemi për natyrën.

Dita e Tokës Arvizu Më shumë kujdes ndaj ambientit

Dita e Tokës, Arvizu: Më shumë kujdes ndaj ambientit

më 4.2013 - Albeu

Në Diten e Tokes ambasadori Amerikan në Tirane Aleksander Arvizu ishte sot në Shtepine e Femijes “Zyber Hallulli” ku nxenes të programit YES mesuan të vegjlit të mbillnin peme.

Dita e Tokës ambasadori i SHBA në Shtëpinë e Fëmijës Zyber Hallulli

Dita e Tokës, ambasadori i SHBA në Shtëpinë e Fëmijës “Zyber Hallulli”

më 4.2013 - Bota Sot

Arvizu: Le të marrim një moment që të përsiatemi për natyrën Ai vete e mori një moment për tu përsiatur për natyrën. Këtë kerkoi qe ta benin edhe te tjeret.

Dita e Tokës ambasadori i SHBA në Shtëpinë e Fëmijës Zyber Hallulli

Dita e Tokës, ambasadori i SHBA në Shtëpinë e Fëmijës “Zyber Hallulli”

më 4.2013 - ABC News

Ai vete e mori një moment për tu përsiatur për natyrën. Këtë kerkoi qe ta benin edhe te tjeret.  Ambasadori Amerikan ne...

Времеплов
x