Shiu me baltë befason shkupjanët

Shiu me baltë befason shkupjanët

më 4.2013 - Kosova Sot

Një fenomen i pazakontë natyror është paraqitur paraditen e sotme, në Maqedoni dhe në vendet fqinje. Bëhet fjalë për të reshura shiu me rërë, që mendohet të kenë ardhur me erën nga vendet afrikane.

Shiu afrikan sot në Maqedoni

Shiu afrikan sot në Maqedoni

më 4.2013 - Ina

Në pjesën veri-perëndimore të Maqedonisë sot ka pasur reshje intensive të shiut, të ashtuquajtur si shiu afrikan, i përzier me rërë dhe baltë.

Shiu me baltë befason shkupjanët

Shiu me baltë befason shkupjanët

më 4.2013 - Zhurnal

Shkup, 5 prill - Një fenomen i pazakontë natyror është paraqitur paraditen e sotme, në Maqedoni dhe në vendet fqinje. Bëhet fjalë për të reshura shiu me rërë, që mendohet të kenë ardhur me erën nga vendet afrikane.

Shi i pazakont euml  n euml  Shkup

Shi i pazakontë në Shkup

më 4.2013 - Indeks online

Shkup, 5 prill - Një fenomen i pazakontë natyror është paraqitur paraditen e sotme, në Maqedoni dhe në vendet fqinje. Bëhet fjalë për të reshura shiu me rërë, që mendohet të kenë ardhur me erën nga vendet afrikane.

Sot ka pasur shi afrikan në Shkup dhe rrethinë

Sot ka pasur shi afrikan në Shkup dhe rrethinë

më 4.2013 - Albtime

Shi afrikan, apo shi i përzier me rërë ka rënë sot në Shkup dhe në disa rajone të Kumanovës është komunikuar sot nga Instituti Hidrometerologjik i Maqedonisë.

Времеплов
x