Ulçerat në bark  roli kurativ i mjaltit  lule basanit dhe hudhrës

Ulçerat në bark, roli kurativ i mjaltit, lule basanit dhe hudhrës

më 3.2013 - Gazeta Republika

Ende nuk dihet shkaku i vërtetë i shfaqjes së saj. Por meqenëse ulcera në më të shumtën e rasteve është e pranishme te personat, që konsumojnë pije alkoolike, mendohet se mund të jetë kjo arsyeja pse ajo është më e përhapur te meshkujt.

Thanat kundër ulçerës së lukthit

Thanat kundër ulçerës së lukthit

më 3.2013 - Femina

Thanat mund të jenë shumë të efektshme në mbrojtjen nga i thati në stomak tek femrat. Disa studime kanë zbuluar se lëngu...

Si të qetësoni dhe të kuroni pa ilaçe ulçerën e stomakut

Si të qetësoni dhe të kuroni pa ilaçe ulçerën e stomakut

më 3.2013 - Gazeta Telegraf

KËSHILLA PËR TË EVITUAR DHIMBJET/ Mos përdorni ushqimet e ngrira, ato me yndyrë dhe shumë sheqer Çdo 24 orë krijohen gjashtë...

Kurat qe kurojne gastritin dhe ulceren

Kurat qe kurojne gastritin dhe ulceren

më 3.2013 - Gazeta Republika

Bananet ulin aciditetin e stomakut. Lakra turshi parandalon ulcerën. Hudhrën parandalon shfaqjen e ulcerës në stomak. Cilat janë vetitë kuruese të mjaltit, mollës dhe bimëve kurative.

Времеплов
x