Rruga drejt   ballë për ballë Talat Xhaferri dhe Stojanço Angellov

‘Rruga drejt...’, ballë për ballë Talat Xhaferri dhe Stojanço Angellov

më 3.2013 - Bota Sot

Debati në emisionin ‘Rruga Drejt’ edhe pse u përcoll me replika të shumta, kohë kohë me akuza dhe kundër akuza të ashpra, rezultoi me një shtrirje dore.

Përballja mes Xhaferit dhe Angellovit theu rekordet e shikueshmërisë

Përballja mes Xhaferit dhe Angellovit theu rekordet e shikueshmërisë

më 3.2013 - Alsat-M

Debati mes ministrit të mbrojtjes Talat Xhaferit dhe drejtuesit të ‘Dinjitetit’ Stojanço Angellov në emisionin ‘Rruga Drejt’ në ALSAT-M ka zgjuar interesim të jashtëzakonshëm dhe ka arritur shikueshmëri rekorde.

Rita Ora gjuan Robert patinson

Rita Ora gjuan Robert patinson

më 3.2013 - Alsat-M

Rita Ora, gjuan Robert Pattinson!!! Është thënia e që mbizotëron në kopertinat e gazetave të ndryshme amerikane e britanike, por edhe lajm I parë në sajtet e ndryshme në internet.

8 marsi dita Ndërkombëtare e Gruas

8 marsi dita Ndërkombëtare e Gruas

më 3.2013 - Alsat-M

8 marsi, dita e grave në mbarë botën. Ky është titulli I shumë prej gazetave të ndryshme botërore. Vëmëndje e vecnatë i kushtohet...

Shënohet dita e 8 marsit

Shënohet dita e 8 marsit

më 3.2013 - Alsat-M

Sot bota e feston Ditën e grave dhe kërkesave të tyre për barazi ekonomike, politike dhe sociale me burrat. Në Maqedoni, kjo festë shënohet me ngjarje kulturore dhe me dhurata simbolike për gratë – të cilat kryesisht janë lule.

‘Rruga drejt...’, ballë për ballë Talat Xhaferri dhe Stojanço Angellov

më 3.2013 - Alsat-M

jwplayer("video_container").setup({ flashplayer: "http://alsat-m.tv/flash/player.swf", height:300, width: 700, abouttext: "ALSAT-M.

Përshëndetja midis Xheferit dhe Angellovit

Përshëndetja midis Xheferit dhe Angellovit

më 3.2013 - Koha.mk

Pas përfundimit të duelit televiziv në Alsat-m, ministri i Mbrojtjes Talat Xhaferi dhe lideri i Dinjitetit, Stojançe Angellov janë përshëndetur në propozim të udhëheqësit të emisionit.

Talati Angelovit Jam ministri yt duhet të më nënshtrohesh

Talati-Angelovit: Jam ministri yt, duhet të më nënshtrohesh!

më 3.2013 - Albtime

Ministri i mbrojtjes Talat Xhaferri në emisionin 'Rruga drejt...' theksoi se nuk është kundër dikujt që ka mendim ndryshe,...

Talati Stojançes Je nën komandën time

Talati, Stojançes: Je nën komandën time!

më 3.2013 - Alsat-M

Ministri i mbrojtjes Talat Xhaferri në emisionin 'Rruga drejt...' theksoi se nuk është kundër dikujt që ka mendim ndryshe,...

Talati Stojances Je nën komandën time

Talati, Stojances: Je nën komandën time!

më 3.2013 - Alsat-M

Ministri Xhaferri theksoi se nuk është kundër dikujt që ka mendim ndryshe, por për shkak të fushatës zgjedhore nuk është e nevojshme që të dilet në protesta që duke u thirrur në faktin se po e mbrojnë Talat Xhaferrin, të fitojnë pikë politike.

Talati Stojances Je nën komandën time

Talati, Stojances: Je nën komandën time!

më 3.2013 - Yll Press

Ministri Xhaferri theksoi se nuk është kundër dikujt që ka mendim ndryshe, por për shkak të fushatës zgjedhore nuk është e nevojshme që të dilet në protesta që duke u thirrur në faktin se po e mbrojnë Talat Xhaferrin, të fitojnë pikë politike.

Xhaferri te Ujqit s isha për shkaqe shëndetësore angelovi apelon për qetësi

Xhaferri te Ujqit s isha për shkaqe shëndetësore angelovi apelon për qetësi

më 3.2013 - Zhurnal

Shkup, 7 mars - Ministri i Mbrojtjes Talat Xhaferri gjatë një debati me kreun e partisë politike “Dinjiteti”, Stojançe Angelov,...

Ciara rikthehet fuqishëm

Ciara rikthehet fuqishëm

më 3.2013 - Alsat-M

Muzika është pjesë e pandashme dhe shumë e pëlqyeshme për secilin nga ne, e vecanërtisht kur bëhet fjalë për risitë dhe këngëtarët...

Interes i jashtzakonshëm për debatin e sontëm në RRUGA DREJT  Talat Xhaferi  Stojance Angelov

Interes i jashtzakonshëm për debatin e sontëm në RRUGA DREJT... Talat Xhaferi & Stojance Angelov

më 3.2013 - Alsat-M

Debati i sontëm në ALSAT M në "Rruga drejt..." me Muhamed Zeqirin, që fillon në ora 20.45 ka zgjuar interesim të jashtzakonshëm të publikut.

Времеплов
x