Kuvendi miraton në tërësi buxhetin e shtetit për vitin 2013 ë Opozita kundër rritjes së pagave dhe pensioneve

Kuvendi miraton në tërësi buxhetin e shtetit për vitin 2013-ë. Opozita kundër rritjes së pagave dhe pensioneve

më 12.2012 - Gazeta 55

Ligjvënësit, 72 vota “pro” projektbuxhetit të vitit të ardhshëm Tiranë- Kuvendi miratoi sot në seancë plenare, buxhetin e vitit 2013 me 72 vota “pro” dhe 60 kundër.

Buxheti i Shqipërisë vetëm me votat e maxhorancës

Buxheti i Shqipërisë vetëm me votat e maxhorancës

më 12.2012 - Zhurnal

Tiranë, 17 Dhjetor - Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot në tërësi buxhetin e vitit 2013, në një seancë plenare që ka zgjatur vetëm një orë e gjysmë, raporton AS.

Buxheti i Shqipërisë votohet vetëm me votat e maxhorancës

Buxheti i Shqipërisë votohet vetëm me votat e maxhorancës

më 12.2012 - MTV

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot në tërësi buxhetin e vitit 2013, në një seancë plenare që ka zgjatur vetëm një orë e gjysmë, raportojnë mediat shqiptare.

Mitarohet në tërësi buxheti për vitin 2013

Mitarohet në tërësi buxheti për vitin 2013

më 12.2012 - Mapo

U miratua me 72 vota pro dhe 60 kundër buxheti ivitit 2013. Ky buxhet kundërshtohet nga opozita  sipas të  cilës është rritur në mënyrë të pa justifikuar niveli i borxhit publik.

Shqipëri Kuvendi miraton buxhetin 2013

Shqipëri: Kuvendi miraton buxhetin 2013

më 12.2012 - Zeri

Kuvendi ka votuar me 72 vota pro dhe 60 vota kundër buxhetin 2013 seancës së sotme plenare, pasi e ka shqyrtuar nen për nen.

Kuvendi miraton buxhetin 2013

Kuvendi miraton buxhetin 2013

më 12.2012 - Lajme Shqip

TIRANE- Buxheti i vitit 2013 u miratua në tërësi në Kuvend, vetëm me votat e mazhorancës. Pas shqyrtimit nen për nen, deputetët miratuan me 72 vota pro buxhetin për vitin që po vjen, ndërsa opozita votoi kundër, ashtu siç kishte paralajmëruar.

Kuvendi miraton buxhetin 2013 Malaj Buxhet jorealist po shkelet Kushtetuta

Kuvendi miraton buxhetin 2013, Malaj: Buxhet jorealist, po shkelet Kushtetuta

më 12.2012 - Gazeta Shqip

Kuvendi ka votuar me 72 vota pro dhe 60 vota kundër buxhetin 2013 seancës së sotme plenare, pasi e ka shqyrtuar  nen për nen.

Miratohet në tërësi buxheti 2013 opozita kundër Akuza për shkelje të Kushtetutës

Miratohet në tërësi buxheti 2013, opozita kundër. Akuza për shkelje të Kushtetutës

më 12.2012 - Metropol

TIRANE- Buxheti i vitit 2013 u miratua në tërësi në Kuvend, vetëm me votat e mazhorancës. Pas shqyrtimit nen për nen, deputetët miratuan me 72 vota pro buxhetin për vitin që po vjen, ndërsa opozita votoi kundër, ashtu siç kishte paralajmëruar.

Buxheti i Shqipërisë votohet vetëm me votat e maxhorancës

Buxheti i Shqipërisë votohet vetëm me votat e maxhorancës

më 12.2012 - Kurir

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar në tërësi buxhetin e vitit 2013, në një seancë plenare që ka zgjatur vetëm një orë e gjysmë, raportojnë mediat shqiptare.

Kuvendi i Shqipërisë miraton buxhetin 2013

Kuvendi i Shqipërisë miraton buxhetin 2013

më 12.2012 - KosovaTimes

Kuvendi i Shqipërisë ka votuar me 72 vota pro dhe 60 vota kundër buxhetin 2013 seancës së sotme plenare, pasi e ka shqyrtuar nen për nen.

Kuvendi i Shqipërisë miraton buxhetin 2013

Kuvendi i Shqipërisë miraton buxhetin 2013

më 12.2012 - Telegrafi

Kuvendi ka votuar me 72 vota pro dhe 60 vota kundër buxhetin 2013 seancës së sotme plenare, pasi e ka shqyrtuar nen për nen.

Kuvendi miraton me 72 vota pro buxhetin e vitit 2013 opozita kundër

Kuvendi miraton me 72 vota pro, buxhetin e vitit 2013, opozita kundër

më 12.2012 - LajmiFundit

Kuvendi i Shqipërisë miratoi në tërësi buxhetin e vitit 2013. Miratimi erdhi pas shqyrtimit të dokumentit nen për nen. Opozita ka votuar kundër buxhetit.

Kuvendi miraton në tërësi buxhetin 2013, opozita voton kundër

më 12.2012 - AlbPress

Kuvendi miratoi nen për nen dhe në tërësi buxhetin e vitit 2013, 72 vota pro dhe 60 kundër nga opozita. Sikurse dhe më parë,...

Parlamenti shqiptar miraton buxhetin

Parlamenti shqiptar miraton buxhetin

më 12.2012 - RTSH

Maxhoranca voton pro, opozita kundër. Parlamenti shqiptar ka  miratuar të hënën nen për nen buxhetin e vitit 2013. 72 deputetë të maxhorancës votuan pro, ndërsa 60 deputetë votuan kundër.

Ligjvënësit miratojnë me 72 vota pro buxhetin e vitit 2013

Ligjvënësit miratojnë me 72 vota pro buxhetin e vitit 2013

më 12.2012 - ABC News

Kuvendi miratoi sot buxhetin e vitit 2013 me 72 vota pro dhe 60 kundër. Siç dhe kishte paralajmëruar opozita parlamentare e kundërshtoi atë si në shqyrtimin nen për nen ashtu dhe në tërësi.

Buxheti i Shqipërisë vetëm me votat e maxhorancës

Buxheti i Shqipërisë vetëm me votat e maxhorancës

më 12.2012 - Koha.net

Tiranë, 17 dhjetor - Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot në tërësi buxhetin e vitit 2013, në një seancë plenare që ka zgjatur vetëm një orë e gjysmë, raporton AS.

Kuvendi miraton në tërësi buxhetin e vitit 2013 opozita voton kundër

Kuvendi miraton në tërësi buxhetin e vitit 2013, opozita voton kundër

më 12.2012 - IDEA

Tiranë- Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar në tërësi Buxhetin e vitit 2013 me 72 vota pro dhe 60 vota kundër. Opozita ka kundërshtuar këtë buxhet, prandaj dhe deputetët e saj kanë dhënë votën kundër në të gjitha nenet.

Miratohet buxheti vetëm me votat e maxhorancës

Miratohet buxheti vetëm me votat e maxhorancës

më 12.2012 - Albanian Screen

Tiranë -  Kuvendi ka miratuar në tërësi buxhetin e vitit 2013, në një senacë plenare që ka zgjatur vetëm një orë e gjysmë.

Kuvend miratohet në tërësi buxheti 2013 opozita kundër

Kuvend, miratohet në tërësi buxheti 2013, opozita kundër

më 12.2012 - Gazeta Republika

Në një seancë të posaçme, Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot nen për nen dhe në tërësi buxhetin e vitit 2013. Pas shqyrtimit...

Ligjvënësit miratojnë me 72 vota pro buxhetin e vitit 2013

Ligjvënësit miratojnë me 72 vota pro buxhetin e vitit 2013

më 12.2012 - Klan

Kuvendi miratoi sot buxhetin e vitit 2013 me 72 vota pro dhe 60 kundër. Siç dhe kishte paralajmëruar opozita parlamentare e kundërshtoi atë si në shqyrtimin nen për nen ashtu dhe në tërësi.

Kuvendi miraton buxhetin e vitit 2013 opozita kundër

Kuvendi miraton buxhetin e vitit 2013, opozita kundër

më 12.2012 - NOA

Tiranë, 17 dhjetor 2012, NOA- Kuvendi ka miratuar në tërësi buxhetin për vitin 2013, duke zyrtarizuar kështu të ardhurat e planifikuara për vitin që vjen.

Miratohet në tërësi buxheti për 2013 n rrëzohen propozimet e opozitës

Miratohet në tërësi buxheti për 2013-n, rrëzohen propozimet e opozitës

më 12.2012 - Gazeta Tema

Kuvendi ka miratuar gjatë ditës së sotme në tërësi buxhetin për vitin 2013, ndërsa është duke diskutuar nen për nen të këtij buxheti.

Kuvendi miraton në tërësi projekt-buxhetin 2013

më 12.2012 - Gazeta Republika

Kuvend, projekt-buxheti 2013 mori 72 vota pro, 60 kundër

më 12.2012 - Gazeta Republika

Kuvendi miraton buxhetin e vitit 2013 opozita voton kundër

Kuvendi miraton buxhetin e vitit 2013, opozita voton kundër

më 12.2012 - Ora news

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot nen për nen dhe në tërësi buxhetin e vitit 2013. Ashtu siç ndodhi edhe 10 ditë më parë kur buxheti u miratua në parim edhe në seancën e sotme opozita ka votuar kundër buxhetit.

Miratohet në tërësi buxheti PS Paratë e Albpetrol për makiazh elektoral

Miratohet në tërësi buxheti, PS: Paratë e Albpetrol, për makiazh elektoral

më 12.2012 - Albeu

Propozimet e Partisë Socialiste për projektbuxhetin e vitit 2013 janë rrëzuar sot nga mazhoranca e cila votoi me 72 vota kundër këtij propozimi.

Buxheti i 2013 ës mazhoranca rrëzon propozimin e opozitës

Buxheti i 2013-ës, mazhoranca rrëzon propozimin e opozitës

më 12.2012 - Ora news

Kuvendi i Shqipërisë po shqyrton nen për nen dhe në tërësi buxhetin e vitit 2013. Partia Socialiste ka paraqitur sot disa...

Malaj Përkeqësim të deficitit Bode Buxheti i ligjshëm

Malaj: Përkeqësim të deficitit. Bode: Buxheti i ligjshëm

më 12.2012 - NOA

Tiranë, 17 dhjetor 2012, NOA- Gjatë diskutimit nen për nen të projektligjit  “Për buxhetin e vitit 2013”, deputeti socialist Arben Malaj deklaroi se në raport me të ardhurat ka përkeqësim të deficitit.

Seancë e posaçme në Kuvend diskutohet nen për nen buxheti i vitit 2013

Seancë e posaçme në Kuvend, diskutohet nen për nen buxheti i vitit 2013

më 12.2012 - IDEA

Tiranë- Kuvendi i Shqipërisë është mbledhur sot në një sencë të posaccme për të votuar nen për nen buxhetin e vitit 2013.

Mblidhet Kuvendi nis shqyrtimi nen për nen i buxhetit të 2013

Mblidhet Kuvendi, nis shqyrtimi nen për nen i buxhetit të 2013

më 12.2012 - Mapo

Është mbledhur ditën e sotme Kuvendi ku pritet të shqyrtohet nen për nen buxheti për vitin 2013. Ky buxhet kundërshtohet nga opozita  sipas të cilës është rritur në mënyrë të pa justifikuar niveli i borxhit publik.

Времеплов
x