Lasgush Poradeci vjen përmes pikturave

Lasgush Poradeci vjen përmes pikturave

më 11.2012 - Gazeta Shqip

Gazeta Shqip 25-vjetori i vdekjes  Në një dhomë të vogël, pak metra katrorë, Lasgush Poradeci është kujtuar në 25-vjetorin e vdekjes.

Vizatimet e Lasgush Poradecit

Vizatimet e Lasgush Poradecit

më 11.2012 - Yll Press

Maria Poradeci, e bija e poetit, thekson: “Ai thonte gjithmonë që dy kunguj nën një sqetull nuk mbahen. O piktor i madh, o poet i madh.

Poradeci me pikturën e rinisë dhe zërin e pleqërisë

Poradeci me pikturën e rinisë dhe zërin e pleqërisë

më 11.2012 - Shekulli

Koleksioni i pikturave dhe vizatimeve të Lasgush Poradecit (27 dhjetor 1899-12 nëntor 1987) familja e kishte bërë të ditur dhe prezantuar për pak orë rreth viteve dymijë.

Времеплов
x

Последни вести