100 vjetori i shpalljes së Pavarësisë dhe amnistia e paragjykuar

100 vjetori i shpalljes së Pavarësisë dhe amnistia e paragjykuar

më 11.2012 - Shekulli

Xhemal Qefalia  -Historiku i amnistive në Shqipëri është i hershëm, por dy kanë qenë amnistitë më të mëdha: ajo e vitit 1986 dhe ajo e vitit 1997.

Amnistia për 100 vjetor, Ligjet miratojnë draftin e qeverisë

më 11.2012 - AlbPress

Komisioni i parlamentar i Ligjeve miratoi me votat e pozitës dhe opozitës nismën për amnistinë e të dënuarve me rastin e 100-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë.

Amnistia për 100 vjetorin  2546 të burgosur do të përfitojnë lirinë

Amnistia për 100-vjetorin, 2546 të burgosur do të përfitojnë lirinë

më 11.2012 - Albnow

Komisioni  Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë,miratoi sot  projektligjin për amnistinë në lidhje me 100-vjetorin e Pavarësisë.

Amnistia për 100 vjetorin  komisioni i ligjeve miraton nismën

Amnistia për 100-vjetorin, komisioni i ligjeve miraton nismën

më 11.2012 - Telegrafi

Komisioni i ligjeve ka miratuar në parim nismën për amnistinë e të dënuarve me rastin e 100-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë.

Amnistia për 100 vjetorin  miratohet nisma për lirimin e 2546 të burgosurve

Amnistia për 100-vjetorin, miratohet nisma për lirimin e 2546 të burgosurve

më 11.2012 - Gazeta Tema

Komisioni i ligjeve ka miratuar në parim nismën për amnistinë e të dënuarve me rastin e 100-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë.

Amnistia për 100 vjetorin  projekti paraqitet në Komisionin e Ligjeve

Amnistia për 100-vjetorin, projekti paraqitet në Komisionin e Ligjeve

më 11.2012 - Albeu

Në Komisionin e Ligjeve është paraqitur sot projekti për amnistinë e të dënuarve. Drejtoresha e kodifikimt në ministrinë...

Amnistia për 100 vjetor diskutohet tek Komisioni i Ligjeve

Amnistia për 100-vjetor diskutohet tek Komisioni i Ligjeve

më 11.2012 - BalkanWeb

TIRANË- Komisioni i Ligjeve në mbledhjen e sotme po diskuton projektligjin për dhënien e amnistisë me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë.

Komisioni i Ligjeve diskuton per amnistine

Komisioni i Ligjeve diskuton per amnistine

më 11.2012 - InfoAlbania

TIRANE - Komisioni i Ligjeve ka nisur shqyrtimin e projektligjit per amnistine, me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise se vendit.

Një femër që  bën zap  të burgosurit

Një femër që “bën zap” të burgosurit

më 11.2012 - Shekulli

Entela Resuli\ Flamur V ezaj  Ajo është e vetmja femër momentalisht, që mban postin e drejtoreshës së një burgu në Shqipëri.

Amnistia për 100 vjetorin në Komisionin e Ligjeve  të burgosurit kundër

Amnistia për 100-vjetorin në Komisionin e Ligjeve, të burgosurit kundër

më 11.2012 - LajmiFundit

Paraqitet në Komisionin e Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë, projektligji për amnistinë në lidhje me 100-vjetorin e Pavarësisë.

Amnistia për 100 vjetorin në Komisionin e Ligjeve  të burgosurit kundër

Amnistia për 100-vjetorin në Komisionin e Ligjeve, të burgosurit kundër

më 11.2012 - LajmiFundit

Paraqitet në Komisionin e Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë, projektligji për amnistinë në lidhje me 100-vjetorin e Pavarësisë.

Ligjet  diskutohet projektligji për amnistinë

Ligjet, diskutohet projektligji për amnistinë

më 11.2012 - Panorama

TIRANË- Komisioni i Ligjeve ka nisur shqyrtimin e projektligjit për amnistinë, me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë së vendit.

Amnistia sot në Kuvend  opozita do të kërkojë zgjerimin

Amnistia sot në Kuvend, opozita do të kërkojë zgjerimin

më 11.2012 - Shekulli

Luis Tanushi -Komisioni i Ligjeve do të nisë sot shqyrtimin e ligjit për amnistinë që do të jepet në kuadër të 1000-vjetorit të Pavarësisë.

Времеплов
x

Последни вести