Njollat e bardha në lëkurë  Ja ilaçi natyral

Njollat e bardha në lëkurë! Ja ilaçi natyral

më 11.2012 - GlobiSot

Kohët e fundit mund të keni vënë re shumë shpesh njerëz të cilët kanë në lëkuren e tyre shenja të bardha. Këtë problem më së shumti e keni vënë re gjatë pushimeve verore, ku njerzit vishen më lehtë, dhe mund të vërehen lehtësisht.

Njollat e zeza në lëkurë  pse paraqiten

Njollat e zeza në lëkurë, pse paraqiten?

më 11.2012 - Portalb

Dielli është shkaku Njollat kafe, njollat e moshës apo të diellit, janë një nga 5 shenjat e plakjes së lëkurës. Njollat kafe që shihni në lëkurën tuaj, nuk janë thjesht pasojë e moshës, por, mbi të gjitha, e kohës së ekspozimit në diell.

Disa hapa për lëkurë të shëndoshë dhe të shndritshme

Disa hapa për lëkurë të shëndoshë dhe të shndritshme

më 10.2012 - Gazeta Republika

Nëse jeni një nga ato femra që kur shikohen në pasqyrë thonë: “Kam lëkurë të përsosur”, atëherë jeni vërtet me fat. Por,...

Si te keni nje lekure te paster

Si te keni nje lekure te paster

më 10.2012 - Ngjarje

Të pasurit një lëkurë të paster dhe me shkëlqim në fakt është një problem që duhet të na interesojë të gjithëve. Një fytyrë e kënaqshme, e cila është e paster nga papastërtitë dhe njollat e zeza na bën të kemi më shumë vetëbesim.

Fytyrës dhurojani lagështinë e nevojshme

Fytyrës dhurojani lagështinë e nevojshme

më 10.2012 - InfoShqip

Pa marrë parasysh se çfarë lloji të fytyrës keni, lëkurë të thatë, të yndyrshme apo normale, përdorni kremra të cilat posedojnë përbërës të dobishëm.

Fytyrës dhurojani lagështinë e nevojshme

Fytyrës dhurojani lagështinë e nevojshme

më 10.2012 - GlobiSot

Pa marrë parasysh se çfarë lloji të fytyrës keni, lëkurë të thatë, të yndyrshme apo normale, përdorni kremra të cilat posedojnë përbërës të dobishëm.

Времеплов
x

Последни вести